Следва

Макензи Скот, бивша Безос, се омъжи за учител по химия

Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов

Дъжд, мрак, студено, надвисналата опасност от ново затваряне на всичко... искаме контрапункт!

Celebrities преди 3 години

Затова си подаряваме малко красиво щастие, взето назаем от чудното семейство на Джъстин и Хeйли Бийбър. Той навърши 27 на 1 март, тя е на 24 и е неимоверно сладка. Двамата много си отиват, пожелаваме на всички подобна хармония.


Fashion Starter: Хейли Бийбър - 7 days, 7 outfits


Припомняме, че двойката тайно се венча през септември 2018-та, и, както личи по всичко, на музикантът му върви не само в кариерата, но и в модата - собственият му бранд за дрехи Drew House се продава идеално, както и в интимния свят. Моделът Хeйли Болдуин, днес Бийбър е красива, нежна, много успешна и с отлично чувство за стил, при това умее чудесно да носи славата на крехките си рамене. Именно тя организира пищната брачна церемония на двамата година след венчавката, за да споделят с приятели и семейства красивата си обич. Мястото бе град Блафтън в Южна Каролина.


Джъстин и Хeйли Бийбър на сватбата си, 2019г.

Джъстин и Хeйли са приятели от деца, което оставя следа в отношенията им. В съвместните им снимки откриваме смях, ирония, романтика, трогваща близост. Независимо че Джъстин предпочита спортния стил, базиран на ярки худита, свободни фланелки и спортни долнища и шорти, а Хeйли експериментира на високо модно равнище с каквото се сетим от топ бранодвете, вкл. цветни мини рокли, байкър шорти, много кожа, много цвят и пр., двойката е винаги изключително хармонична в стилово отношение. В ден като днешния, View Sofia избира някой от най-добрите им съвместни появи. Защото е важно, красиво и задължително да сме влюбени. А добрият пример е заразителен. 


Хейли Бийбър с нова, 22-ра татуировка!


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.