Макензи Скот, бивша Безос, се омъжи за учител по химия

Макензи Скот, бивша Безос, се омъжи за учител по химия

Двамата споделят ценности като благотворителност, взаимопомощ, уважение

След милиарди долари, раздадени с размах в началото и в хода на пандемията, в полза на важни каузи, за което писахме ТУК и ТУК, миловидната най-богата жена в света и 22-ра в списъка на Форбс за най-богатите хора на планетата, бивша съпруга на собственика на Амазон - Джеф Безос, се омъжи дискретно и видимо с радост за учителя по химия Дан Джует. Новината бе съобщена на една от страниците на благотворителните организации, на които Маккензи сътрудничи, конкретно тази на Giving Pledge.

Припомняме, че Макензи получи 4% от акциите на Амазон при развода си с Безос (най-богатият човек в света със 177 милиарда долара, следван по петите и редовно задминаван на позиция 1 от Илон Мъск) преди 2 години и в момента има богатство от 56 милиарда долара. След развода тя се премести с децата в Сиатъл.

 

 

"Дан е страхотен човек, радвам се и за двамата", сподели радостта си господин Безос в нарочно обръщение.

Мис Скот и мистър Безос имаха 25-годишен брак. Тя е човекът, помогнал на Джеф да стартира Амазон през 1994-та. Освен това Маккензи е писател, издател, филантроп.

В страницата й в Амазон, в секцията Писатели, се казва, че тя "живее в Сиатъл с четирите си деца и съпруга си Дан". Господинът е учител по химия в престижното частно училище, в което учат децата Безос, където преподава от десетилетия.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.