Balmain, Fall 2021, READY-TO-WEAR

"Не знам къде отиваме“, каза Оливие Рустейн, планирайки стрийминг шоуто за новата колекция Balmain: "но знам, че отиваме някъде. Въпросът не е в дестинацията, а в действителното пътуване; пътуването, напускането, бягството." Тъгата ни по пътуванията заслужаваше своята колекция... 

Снимките са на летище Шарл дьо Гол, а филмът, придружаващ колекцията, подклажда още по-голям апетит за предстоящо бягство. Аксесоарите са страшно остроумни - не само обеци и чанти, но и възглавници за врат (яките на якетата), висулки за куфар с хартиени самолетчета и компаси: "те насочват в четири посоки - към Balmain, към любимия човек, към някой бар или към вкъщи" - казват от модната къща. 

Крайната дестинация на полета BAL 021 е разкрита, когато капитан Рустейн (чийто екипаж включва Мишел Гобер, Шарлот Стокдейл и Кейти Лайл, които се уверяват, че всички колани са затегнати и скъпи) пилотира към дигитално изобразена платформа между Земята и Луната. Дори тук той се отклонява от стратосферните мини-рокли, вместо това избира омекотени вечерни костюми и рокля с дълъг подгъв в стил сребърно космическо одеяло. Рустейн казва, че е създал тази колекция под влиянието на две конкурентни сили: "да обичам настоящето, но също така да се вълнувам от по-доброто бъдеще“. Ние обичаме това настояще, в което Balmain е тук и е прекрасен.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia