Следва

My Style: Кевин Костов, момчето танц

We love: Джош О'Конър е новото лице на BVLGARI

Брандът Bvlgari обяви партньорството си с актьора, носител на наградата "Златен Глобус" и звезда от The Crown - Джош О'Конър

 

All fashion преди 3 години

Джош e, освен изключително привлекателен, един от най-видните представители на младото поколение страхотни британски актьори. Логично, от Bvlgari, отлични познавачи на елегантното, красивото и перспективното, си го заплюват и директно вкарват в голямата рекламна игра, правейки го свое лице.


Джош О'Конър, с часовника BVLGARI Octo Finissimo S

Джош е познат в професионалните кинаджийски среди с невероятна взискателност към себе си, той е човек на детайла, изключително привързан към идеята за първокласен дизайн на всичко заобикалящо ни. Делейки общи ценности с актьора, Модна къща Bvlgari с удоволствие представя новия посланик на линията си часовници.


BVLGARI Octo Finissimo S

За виртуалната си поява в нощта на връчването на наградите "Златен Глобус" на 2 март, на която Джош бе удостоен с приза за Най-добър актьор в драматичен сериал за ролята си на принц Чарлз в "Короната", мистър О'Конър носи именно часовник BVLGARI, конкретно Octo Finissimo S от стомана и с черен циферблат, който партнира великолепно на черно-белия му костюм Loewe.

 

More All fashion