Delirium-ът онлайн - възможен, или за новия магазин Delirium Exclusive

Delirium-ът онлайн - възможен, или за новия магазин Delirium Exclusive

Онлайн е хубаво, особено когато говорим за нещо толкова хубаво...  

Първият такъв... черно-златен, шикозен оазис на бюти разкоша отваря врати в Serdika Center през 2019, година по-късно има втори в Paradise Center, а последният - по-различен по форма, но също толкова делириумен и нежен, и богат във всеки смисъл на тази дума - е факт. И е онлайн. *Клик, клик клик* О, уау! Estée Lauder, Mac, Clinique, Origins, Smashbox, DKNY, Nina Ricci и ексклузивните La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Bobbi Brown, Herrera Confidential by Carolina Herrera, Aveda, Salvatore Ferragamo Tuscan Creations, Dr. Vranjes, Grown Alchemist... *Клик, клик*, всички те са във виртуалната ни количка, доставката е безплатна, много скоро офисът ни ще е мини вселена на луксозната красота. 

Цял ден разговорите се въртят около кой какво си поръча, как ще си го сложи, с какво съчетае - колко по-кадифена ще е косата ни, ще усети ли любимият новия ни аромат, как се измерва щастието да дойде любимото червило почти самичко на прага ни, когато все не успяваме да отидем до физическите локации на бутика... И не защото не искаме, а защото отидем ли там, седнем ли на сладурските оранжеви столове да пием по еспресо и да говорим с прекрасните отзивчиви момичета, минават часове. Хубаво е, че имаме по-компактна и ергономична опция, увенчана с не по-малко лукс, елегантност и автентичност.

Магичната черна роза вдъхва увереност и ентусиазъм, символизирайки раждането на една нова ера на надежда и наслада. Това е ново начало, пътуване към неизследвани територи, включително дигитални, тенденциозни и все пак лични.  Също като своя символ, Delirium символизира страст, мистерия и високи очаквания. Винаги повече от оправдани. Мисията на Delirium е да представи нов бюти подход с ултраперсонализиран ноу-хау на марките и услугите, които ние, изтънчените и ценящи топ качеството клиенти, желаем. 

Цялото си интерет време за деня прекарваме точно ТУК, в този съвършено омайващ онлайн магазин...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.