Следва

ЧРД, 63, Шарън Стоун, с 63 кадъра съблазън

Наследници: колко пари има Хари от майка си и останало ли е нещо от тях

Експерти пресметнаха сумите, завещани от принцесата на Уелс на синовете й 

 

Celebrities преди 3 години

Нашумялото тв-шоу под формата на интервю "Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special" постави ударението върху теми, които обичайно остават извън фокуса на медийното внимание, що се касае до кралското семейство. В разговора, разбира се, стана въпрос за пари. За пълно озадачение на публиката, херцогът на Съсекс директно си каза, че баща му е престанал да финансира семейството му след като той и Меган напуснаха Двора. Принцът се оказва силно изненадан и от факта, че след приключването на официалните им задължения като кралски особи, държавата е преустановила дейностите по охрана, на него, съпругата и детето. Припомняме, че след преместването на Съсекс зад Океана, няколко месеца безопасността им бе обезпечавана от канадските данъкоплатци. 


Принц  Хари на маратона в Лондон, 28 април 2019; принцеса Даян в Ангола, 15 януари 1997

В интервюто с Опра Уинфри, Негово Височество признава, че "Netflix и Spotify изобщо не влизаха в плана", но след официалното оттегляне от кралското семейство, Хари е преживявал с парите, оставени в наследство от покойната му майка, с които средства обаче той е нямало да може дълго да издържи. "(Спяха да ме финансират) през първото тримесечие на 2020 година, - казва принцът. - Аз имах това, което ми остави майка ми. Без тези средства нямаше да се справим". Любопитно е, като имаме предвид стандарта на живот на Хари и Меган, за каква сума става въпрос? 


Изнудена ли е Даяна за ОНОВА интервю, което слага край на брака й с Чарлз


По данни на Forbes, на 36-годишния херцог на Съсекс и съпругата му се полага наследство от майка му в размер на 10 милиона фунта, което е около 13 милиона долара. The Telegraph пише, че наследството, което първоначално възлиза на 6,5 милиона британски лири (около 8,9 милиона долара) е умножено с течение на времето чрез инвестиции. Сумата е получена от Негово Височество на части в периода от 25-тата до 30-тата му година.. За изпълнението на завещанието се грижат майката на Ди - Франсис и сестра й Сара.

Освен пари и акции, Даяна оставя на синовете си и цялата си колекция бижута, по-късно разделена между братята. Всичко това е уредено от принцесата след развода й с наследника на короната. Известно е, че част от "сделката" с Двореца е запазването на конфиденциалност от страна на Даяна в замяна на щедро обезщетение. От момента на развода с Чарлз, Даяна спира да обсъжда личния си живот, този на семейство Уиндзор и изобщо живота в кралското семейство. 


Принцесата на Уелс със синовете си на балкона на Бъкингамския дворец, 11 юни 1988

Към момента на смъртта на принцесата през 1997 година, нетната стойност на активите й се оценява на 23 милиона лири (около 30 милиона долара). Освен Уилям и Хари, в завещанието на Даяна са посочени още няколко човека, които също получават определена сума пари - това са 17-те й кръщелника и бившият придворен Пол Баръл, с когото са близки приятели. 

Факт е, че, макар че сумите звучат добре, парите на Даяна надали щяха да стигнат на семейство Съсекс за дълго време. Анализ на експерти, направен след излизането на Хари и Меган от британското кралско семейство показва, че само охраната на семейството вероятно възлиза на около 4 милиона паунда годишно, което е около 5 милиона долара. Това значи, че наследството на принцесата е могло да стигне за едва около две години и то само за едно перо от издръжката на Хари, Меган и Арчи. Домът, който херцогът и херцогинята купиха в Монтесито, се оценява на минимум 14,5 милиона долара и дори не се вписва в общата сума на наследеното от Ди. За моралната страна на въпроса, дискусиите са отделно и се водят отдавна... 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.