Всичко, което знаем за филма House of Gucci c Лейди Гага и Адам Драйвър

Всичко, което знаем за филма House of Gucci c Лейди Гага и Адам Драйвър

Премиерата по непотвърдена информация е на 25 ноември 

 


Адам Драйвър и Лейди Гага на снимачната площадка на House of Gucci

Онзи ден Лейди Гага сподели фотоси от снимачната площадка на новия филм на Ридли Скот House of Gucci, биографична драма за перипетиите в семейство Гучи през 80-те и 90-те години на миналия век. Певицата и актриса играе ролята на скандално известната светска лъвица Патриция Реджани, бившата жена на Маурицио Гучи. Ролята на внука на основателя на Модната къща Gucci - Гучо Гучи, Маурицио, който е последният управляващ модната империя от самото семейство, се изпълнява от Адам Драйвър.


Маурицио Гучи и Патриция Реджани, 1972

През 1995-та Маурицио е убит на прага на офиса си от наемен убиец. Поръчител на престъплението е Патриция. Тя не успява да прости изневярата на съпруга, а и зверски се страхува, че на двете й дъщери ще се наложи да делят богатството на баща им с новата избраница на Маурицио - Паола Франки - и евентуални техни деца. Любовницата във филма се играе от Камил Котен, известна от френския сериал "Десет процента".


Съпругата на Gucci и наемният убиец, най-мрачната история в света на модатаРоберто, Джорджо и Маурицио Гучи, 1983

Трагичното събитие е в центъра на сюжета, а за основа на сценария служи книгата от 2001-ва на Сара Гей Фордън "Модна къща Гучи: сензационната история за убийство, безумие, гламур и и алчност". Другите членове на семейство Гучи, Родолфо (бащата на Маурицио), Алдо (дядо му) и синът му Паоло, се играят съответно от Джеръми Айрънс, Ал Пачино и Джаред Лето.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.