Който няма балеринки на Chanel, да инвестира мигновено!

Който няма балеринки на Chanel, да инвестира мигновено!

Тези съвършени самоходки са за онези от нас, които търсят модел над времето, пространството и капризите на трендовете. Правим уговорката, че можем да си копум подобни само от физически бутик на френската модна къща, която не търгува онлайн. Така че, съчетаваме шопинга с едно отскокване до Париж...  

Балеринките Chanel са най-добрата инвестиция, която можете да направите

Обувките тип балеринки се завръщат с колекциите Пролет/Лято 2021 и ще бъдат главните героини на съвременните реинтерпретации и комбинации. Те са един от най-обичаните модели с елегантност отвъд модните сезони, доказателство за което са стил икони като Бриджит Бардо и Одри Хепбърн. Но дизайнерските балеринки на Chanel са много повече. Знакови и неподвластни на времето, те са свързани с наследството на модната къща. При това са много удобни и никога няма да излязат от мода. Може да бъдат забелязани не само на модния подиум, но присъстват и в ежедневните визии по улиците. Ето защо балеринките на Chanel са сред обувките, които просто трябва да имате.

Креативният директор на Chanel, Виржини Виар, връща балеринките с ревюто си „Cruise 2019/2020”, представяйки ги в смели и модерни решения. Тя играе с емблематичните кодове на модния гигант и ги предлага в много варианти: ватирани, украсени със синджири и камелии, с емблематичното двойно С, с панделки и каишки; от копринен сатен, кадифе, дантела, PVC, туид, велур, металик или лачени, едноцветни или двуцветни, а също и с различни щампи в смели комбинации. За всеки стил и повод - по чифт! 

Как да носите балеринките Chanel днес

В модата на стрийт стила има хора, които ги носят с тоалети на Chanel и с туидени блзейзъри и такива, които ги носят в съвременен вариант в най-неочаквани комбинации (Четете още: Всички носят: Вечните двуцветки на Chanel. Slingbacks, дами!).

Pre-колекцията Spring/Summer 2021 на Chanel ги предлага в двуцветни, черно-бели или златисти версии. За супер шик визия могат да се комбинират с туидени костюми и блейзъри. За елегантна и по-момичешка визия ги съчетаваме с кроп топ и щамповани къси шорти.

Балеринките Chanel: историята на един легендарен модел от Коко до Карл

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.