Следва

Miami Vibes, новата колекция на Tommy Hilfiger, естетика за летните нощи (и дни)

Fashion Starter: Камил Роу - 7 days, 7 outfits

Френско момиче 

All fashion преди 3 години

Задължителните и вечни елементи на френския гардероб са: равни обувки, копринен шал, никакви лога и принтове, засвидетелстващи дизайнерските марки (качеството и материите говорят единствено), симплистични аксесоари, малко грим.

Камил е френско-американски модел, в който френското определено надделява. Става известна с корица на Playboy през 2016-та, а сега е във видео на Vogue, което много харесваме, защото ни напомня un, deux, trois неизменни стилови френч правила, които понякога забравяме. Ето ги ден по ден: 

Понеделник

Ежедневна "спокойна" визия: С преместването си в Ню Йорк, когато е на 21, Камил е шокирана от факта, че хората носят кецове и маратонки по улиците ежедневно. Тя, като френско момиче, "дори на живот и смърт" не би излязла с анцуг или маратонки: "В Париж дори когато си небрежно облечен, пак си, малко или много, нагласен." Тази визия е пример за това небрежно-нагласено обличане. 
Pro Tip: След като перем дънки, предвиждаме няколко минути клекове в тях, колкото и недамско да звучи и изглежда, за да "легнат" на тялото ни съвършено. Също относно дънките - добре е закопчаването на копчето да е "труднично", така сме сигурни, че пасват идеално на талията.


Дънки Levi's 501, лоуфъри Celine, копринена риза Bode , тениска Petit Bateau, чанта втора ръка

Вторник
Вечерна/парти визия: За добро или за лошо (но определено с добри намерения) Камил организира често у дома тематични вечерни събития - носила е този аутфит за "Italian Riviera" парти. Тениската е от любимия й ресторант в Позитано и много ни радва, че тя споделя нашата привързаност към фешън интерпретациите на мърча. 
Pro Tip:
Оувърсайз очила! И като цяло: "Go big or go home..."


Копринен шал, винтидж Dior очила, Khaite блейзър, мърч тениска на любим италиански ресторанъ, ленен панталон Mansur Gavriel, лоуфъри Celne

Сряда
Date Night визия: Любовта към винтидж парчетата вече е очевадна - специални са, никой друг ги няма, достойни за влюбване, затова идеални за среща (дори ако тя е у дома). 
Pro Tip: Тази рокля всъщност е нощнца - явно можем да правим така. 


Кожено яке Dior, винтидж рокля Valentino, велурени равни обувки Vivier Broche Vivier Buckle

Четвъртък
За когато трябва да сме с яке: Идеалната връхна дреха прави всичко да изглежда много по-шик. Камил вижда това палто в магазина и се влюбва моментално - това чувство никога не е за пренебрегване (дори гаджето да не одобрява). 
Pro Tip:
Вече започваме да мислим, че наистина има смисъл винаги да носим един допълнителен чифт обувки в чантата си. 


Палто The Row, жилетка Prada, бяла тениска, дънки Acne, маратонки Nike/ боти Prada

Петък
Намигване към 70-те: Този аутфит е за танци или късна луксозна вечеря. Настроението е калифорнийско-френско. 
Pro Tip:
 Сякаш няма никакъв проблем дупето ни да се подава леко от късите панталонки.  


Винтидж наметало Leadingladyclothing, Pretties блуза с дълъг ръкав, Khaite къси панталони, ботуши Celine

Събота
Вечеря след пътуване (или по време на): Отново пижама за навън, но когато е такава (Gucci, кашмирена, с готини детайли)... Всичко е прието и простено. 
Pro Tip:
Сетовете и комплектите са супер, защото "няма какво много да им мислим". Това е най-бързият аутфит въобще.


Кустомизиран Gucci костюм, токове Prada / кецове Converse

Неделя
Homage към френското: Аксесоарът към кози епохален, навяващ спомени към момичетата на YSL през 70-те аутфит, е червено червило Dior Rouge. Французойките не носят много грим, а най-големият акцент е върху червилото. Ако носят нещо по-широко, например мъжка риза или групи обувки, избират идеалното червило, което да направи цялата визия по женствена и нежна. 
Pro Tip:
Костюмите носят едновременно мъжка и женска енергия, което е много любимо на французойките. 


Костюм Acne, винтидж жилетка, обувки The Row

Френската жена, повече от всяка друга, се фокусира върху инвестициите във Вечното в гардероба и идеалните материи, категорично противоположно на fast-fashion философията. Тя обича качеството и дрехите, които може да носи вечно. Тези на Камил ние бихме могли да носим така. Цялото чаровно и много френч видео гледаме тук:

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.