Следва

Карли Клос и Джошуа Къшнър станаха родители

Грами 2021: Тоалетите и блясъкът плюс наградените

63-тата церемония протече бляскаво, въпреки познатите от пандемията трудности 

Celebrities преди 3 години

На 14 март Стейпъл център се проведе едно от най-важните музикални събития на годината - церемонията за връчването на наградите "Грами". И, макар че неколцина от поканените предпочетоха да си останат по домовете, повечето звезди все пак оцениха предимствата на реалния "червен килим" и се появиха пред света в пълен блясък. Преди да изброим победителите по категории най-отдолу, отдаваме дължимото на превъзходните стилови решения от снощи - някои почти прозрачни, други откровено сюрреалистични, трети - безумно електични (да заповяда екипът на Gucci, масирано представен от топ-изпълнителите на вечерта - Хари Стайлс, Били Айлиш и H.E.R, плюс Андерсън Паак и Финиъс О'Конъл).

Тейлър Суифт постави рекорд като първата жена, която печели три пъти наградата Албум на годината, а роклята й от Oscar de la Renta, обсипана с китки от всякакъв калибър и във всякакви цветове ще се помни дълго. Бионсе също влезе в историята, за пореден път, като единствената притежателка на 28! статуетки Грами. Жалко е, че звездата не се показа пред фотографите за официални снимки и нямаме исторически кадри от триумфалната вечер. Видяхме певицата единствено в залата и на сцената - в прилепнала черна кожена мини рокля и огромни обици от Schiaparelli, но не и на Килима. 


Тейлър Суифт в Oscar de la Renta


Дуа Липа в Atelier Versace


Хари Стайлс в Gucci


Били Айлиш в Gucci


Лизо
Megan Thee Stallion


H.E.R. в Dundas


Група Haim


Фиби Бриджърс в Thom Browne


DaBaby


Ингрид Андрес в Armani Privé


Деби Нова в Georges Chakra

Ноа Сайръс в Schiaparelli Couture


Финиъс О'Конъл в Gucci


Марън Морис в Dolce & Gabbana


Doja Cat в Roberto Cavalli


Джулия Майкълз и JP Saxe


Миранда Ламбърт


Бионсе


Тайра Томас


Bad Bunny


Андерсън Паак в Gucci


Дженей Айко в Monsoori и Биг Шон в Zegna 

Големите победители на 63-ото издание на "Грами" са: Бионсе с три статуетки (с което стана изпълнителката с най-много награди Грами в историята, цели 28, изпреварвайки Алисън Краус, която държеше рекорда досега) - съответно в категориите Най-добро ар енд би изпълнение за "Black Parade", Най-добро музикално видео за "Brown Skin Girl" и Най-добра рап песен за "Savage" (заедно с Меган дъ Стелиън).

Американската певица H.E.R. получи "Грами" за Песен на годината. 23-годишната изпълнителка взе наградата за песента си I Can't Breathe, своеобразен отговор на протестите "Черните животи имат значение" в САЩ миналото лято.


H.E.R.

Тейлър Суифт грабна приза за Албум на годината в неделя с "Folklore", а наградата за Запис на годината отиде при Били Айлиш за "Everything I Wanted". Най-добър млад изпълнител стана рапърката Меган дъ Стелиън, като 26-годишната изпълнителка от Тексас беше наградена и за рап изпълнение за парчето "Savage" с участието на Бионсе. Въпреки очакванията, южнокорейската момчешка формация Би Ти Ес не успя да стане първата кей-поп група с "Грами". Те отстъпиха пред Лейди Гага и Ариана Гранде, които получават приза в категорията Най-добро изпълнение на поп дуо или група за сингъла си "Rain on Me". Най-доброто поп соло изпълнение e на Хари Стайлс - "Watermelon Sugar".


Тейлър Суифт


Били Айлиш


Меган дъ Стелиън

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.