Следва

Обвиниха Опра Уинфри и интервюто й със Съсекс в "преднамерено изопачени факти"

Карли Клос и Джошуа Къшнър станаха родители

Съобщихме, че чаровната Карли чака първо бебче през октовмри... а този  уикенд таткото съобщи за раждането на момченцето им в инстаграм  

Celebrities преди 3 години

28-годишният супермодел Карли Клос и съпругът й, 35-годишният бизнесмен Джошуа Къшнър, станаха родители за пръв път. На 14 март щастливият баща публикува в инстаграм снимка на бебето и добави: "На добър час в нашия свят". 

Двойката обяви, че очаква дете през октомври миналата година. "Карли е много щастлива, че ще роди първото си дете през 2021 година. Тя ще бъде невероятна майка", сподели тогава приятел на модела пред сп. People. 

Клос се омъжи за Къшнър през 2018 година на елегантна еврейска церемония в северната част на щата Ню Йорк. Заради съпруга си, супермодълет смени вероизповеданието си и прие юдаизма. На тържеството присъстваха 80 гости, а булката бе в рокля Dior (специално ушита за нея и с вложени 700 часа ръчен труд). През юни 2019-та двойката устрои пищно тържество в Уайоминг, на което присътстваха Кейти Пери, Орландо Блум, Даша Жукова, Дерек Бласбърг и много други прочути приятели на семейството. 


Surprise: Карли Клос вдигна тайна сватба!


По-големият брат на Джошуа - Джаред Къшнър, е съпруг на дъщерята на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, Иванка. И Джаред, и Иванка работеха в администрацията на Тръмп. В продължение много месеци Клос гласно заявяваше политическите си възгледи, независимо от свързаността й със семейството на тогавашния президент. Супермоделът открито подкрепяше съперника на Тръмп на президентските избори Джо Байдън. 

В интервю за подкаста InCharge с DVF в началото на тази година, говорейки за отношенията си с Къшнър, Карли сподели: "Аз просто следвах повика на сърцето. Да бъда с човек, когото обичам, независимо от всички трудности, беше сложно. Но нито за момент не си помислих, че борбата не си струва".

Да им е честита рожбата на Карли и Джошуа! 

More from View Sofia

Оуен Уилсън: Мама се омъжи на 80. Любовта може да се случи във всеки един момент

Celebrities преди 2 години

Истинската любов може да ни навести винаги, например, успоредно с момента на пенсиониране, както и известен брой години след него. Оуен Уилсън го твърди уверено, споделяйки, че собствената му майка - Лора, се омъжва на 80.    

Фестивалът в Санремо: най-важното от първия ден на 72-ото издание

Celebrities преди 2 години

Великолепието от музика, красиви хора, безкрайно разточителна сцена, фантастични водещи и гости, и безумно много изключителна мода, стартира вчера в театър "Аристон" в градчето Санремо. Поредното, 72-ро издание на конкурса за италианска песен, следен от целия свят, ще продължи до 5 февруари. Късно снощи, 25-те претенденти за голямата награда дефилираха по сочната зелена трева, послужила за червен килим. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.