Следва

"Опитвам да спася връзката": Дженифър Лопес коментира разрива с Алекс Родригез

Обвиниха Опра Уинфри и интервюто й със Съсекс в "преднамерено изопачени факти"

Интервюто с Меган Маркъл и принц Хари пак е в центъра на скандал

Celebrities преди 3 години

Издателството Associated Newspapers, което неотдавна загуби дело, заведено от Меган Маркъл срещу таблоида Mail on Sunday, отправи писмено искане до американската  медиа корпорация ViacomCBS да бъде изрязана "недостоверната информация" от интервюто на Опра Уинфри с Меган Маркъл и принц Хари. Associated Newspapers обвинява медийната компания в "отредактиране" на отделни материали от вестници, използвани във фрагменти от интервюто, като доказателства на тезата, че отразяването на херцогинята на Съсекс в британската преса е било расистко. 


Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е "много наранен"


"Смятаме, че като отговорен и добросъвестен медиен играч, вие (като нас) ще осъдите преднамеренните действия и фалшифицирането на цитирани заглавия и статии и въвеждането в заблуждение по отношение на британските медии, постигнато чрез монтаж в интервюто... Редактирането не е очевидно за зрителите, в резултат на което въпросното интервю и конкретно части от него, се явяват съвършено неточни...", пише в обръщението си директорът по правните въпроси на Associated Newspapers Елизабет Хартли.


Тайната сватба на Меган и Хари и има ли тя юридически последствия


Писмото е изпратено до ръководството на Associated Newspapers след като The Telegraph и Daily Mail публикуваха материали, в които разобличават CBS, че си служи с фалшификации. Става ясно, че една трета от заглавията, цитирани в ефир, не са от британски медии, а от чуждестранни (включително американски и австралийски таблоиди) - част от които допреди монтажа дори не са свързани с Меган Маркъл, т.е. нямат никакви отношения с нея.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.