Следва

Кой как избра да се рекламира: Парис Хилтън за Lanvin

Хари Стайлс и трите пухкави цветни бои от пера на Грами 2021

Gucci Gang в действие!

 

All fashion преди 3 години

От сто години си признаваме, че сме влюбени в това конте. Толкова безпаметно влюбени, че дори му прощаваме горещата любовна афера с Оливия Уайлд, заради която се почувствахме леко пренебрегнати.

Освен че е талантлив, интересен и "вървежен" в най-широкия шоубизнес смисъл на тази дума, това е Мъжът, който най-добре в света носи Gucci, изобщо не ни дразнят космите на гърдите, изпъчени изпод шпица на пуловера му и го приемаме безрезервно и с шал-боа с пера без значение на цвета.

В пълен блясък, този принц на дамски сърца, се появи в ролята на Ефектния за пореден път на снощните награди Грами. Хари е жадуван гост на всяко мероприятие по принцип, а на червени килими от такъв калибър той е просто задължителен. Музикантът се яви на снощното тържество, както обичайно, в убийствено перфектно прилежащи му дрехи, и без любимата (Оливия Уайлд се оказа задържана в Лондон, където е изолирана, допускаме карантинирана, с бившия си съпруг и децата).


ЧРД, Хари! 27 golden кадъра на това golden момче


По ред на номерата, разглеждаме ансамблите на Хари, всеки от които украсен с боа (на това му казваме почерк):

Първият тур за овации се състои от карирано сако Gucci, облечено над пуловер с V-образно деколте с леко райе и розово бие, жълти обувки, разположени като нюанс някъде между жълтото на жакета и жълтото на блузката, симпатични бижута на групи и лилава боа. На врата на красавеца обикновено засичаме копринени шалове и перлени нанизи, това с боата му е за пръв път, но е добре. 

Стайлс подмени стайлинга за сценичното изпълнение и, уви, отново не намираме грешка (поне веднъж да се издъни, че да ни олекне, че се облича по-добре от нас). Леко Елвис Пресли е положението - черно кожено сако, силно вталено, директно върху кожата, украсена с татуировки, черен кожен панталон и пак боа - само че светлозелена. 

Третата боа от пера - вече по-обрана откъм цвят, именно черна - се появи зад сцената, където Хари получи наградата си за Най-добро соло поп-изпълнение за "Watermelon Sugar".

Останалите наградени от снощи и техните тоалети са ТУК

More All fashion