Следва

The Drops и Тита Димова: общуване на рядък език

News Екстаз: Grammy, Оскари-и, готини колаборации и още

Истиснки важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 3 години

Мария Бакалова е номинирана за Оскар

Церемонията е 93-та поред, датата 25 април тази година. Мария е номинирана в категория "Най-добра поддържаща женска роля", конкурентки са й Глен Клоуз и Оливия Колман, Аманда Сейфрид и Юн Ю-Йънг. Всички номинации по категории са ТУК.

Брандън Максуел вече отговаря за по-скъпите модни брандове в Walmart 

Русолявият талант вече официално е креативен директор на частта от бранда, обхващаща по-високия клас марки като Free Assembly и Scoop. "Това е нещо, за което мисля от дълго време“, казва той - "Знаете ли, когато стартирах Brandon Maxwell, идеята беше да правя красиво облекло, което да кара хората да се чувстват добре и това партньорство наистина ми дава възможност да работя в по-голям мащаб. Висококачественият дизайн, достъпен за всички, е нещо, което  силно подкрепям и мисля, че всеки трябва да има достъп до емоциите, които модата носи."

Очакваме Риана да пусне линия за коса 

Документите за проекта, наречен Fenty Hair, са официално подписани на 3-ти март. Очакваме стилизиращи, изправящи, подхранващи продукти, а също такива за боядисана коса и блясък (буквално - смята се, че ще има продукт с брокат).  

А Oscar de la Renta лансира нов парфюм

Лицето на Alibi е Ирина Шейк, парфюмът е всъщност първият лансиран от бранда през 1977-ма, вдъхновен от модел чанта, възроден днес. Видеото е кратко, но ефирно, чуваме 6 думи - достатъчни. 

Джиджи Хадид е Ариел

Вдъхновена, естествено, от Аня Тейлър-Джой в "The Queen's Gambit", 25-годишната млада майка развява новия си цвят по улиците на Сохо, Лондон. 


Beauty Starter: Аня Тейлър-Джой, вампирското червило, боядисаната коса и светлите мигли


Колекцията Simone Rocha X H&M е вече налична 

Цялата колекция е ТУК, хубавата новина е, че вече е във офлайн и онлайн магазините на H&M.

Джей Ло и Алекс Родригез се разделят, но всъщност не се разделят

Понеделнишкият (и седмичен) шок беше тази новина, но двойката обяви, че "работи по спасяването на връзката" и че Алекс не е изневерил, но в момента двамата не са заедно (физически, имаме предвид), защото тя снима филм в Доминикана. Още четем ТУК.

Най-големият фешън тренд на Grammy наградите бяха координираните с аутфита маски

Хари Стайлс (бъди ни мъж), Били Айлиш, Tейлър Суифт, Меган Thee Stallion, Chika - всички обличат тоалет в тон с маската, или обратното, не сме сигурни вече...

Yeezy SS21 е тук и не знаем как да се чувстваме по въпроса

Поредното шантаво от Кание и Adidas. Знаем само, че в идните месеци ще има още цветове, пасващи на топлото време, за което са създадени новите Yeezy 450. Май ни харесват.

Рик Оуенс в колаборация с Dr. Martens, а Джъстин Бийбър - с Crocs

Рик Оуенс и Dr. Martens идват на две вълни - мартенска и майска - и двете изключително драматични. 

Джъстин пък решава отново да е сладък и да "извади" собствени кроксове в цвят "лавандула". Това е втора колаборация от този калибър, певецът обича марката, защото: "Crocs с чорапи определено е the move. Те са удобни, те са модерни и най-важното е забавно да внесем свой собствен стил в начина, по който ги носим."

Gucci ще лансира новата си колекция с кратък филм 

Заглавието е "Aria", а продукцията е в чест на 100-ната годишнина на така любимия ни италиански бранд. Премиерата е на 15 април. Очакваме и още един на 25 ноември, но там историята е малко по-друга.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.