Истории от живота: Златан Ибрахимович, 11-години по-голямата от него Любов и Санремо

Истории от живота: Златан Ибрахимович, 11-години по-голямата от него Любов и Санремо

Добре информирани източници твърдят, че тя е най-важният човек за футболиста. С половинката си Златан съгласува абсолютно всяко важно решение. Двамата са заедно от 20 години.  "Любов от пръв поглед ли? В действителност той беше паркирал неправилно своето Ферари", разказва Хелена Сегер... 

Златан Ибрахимович предизвика фурор по-рано този месец, когато се оказа голямата гост-звезда на фестивала в Санремо, именно 71-ото издание на най-големия тв-форум за поп-песен в света. Ехото от бляскавото му присъствие на сцената продължава и до днес, месец след събитието. В разгара на толкова много Ковид и прочие трудности, едно е сигурно: играчът на Милан е „убийственото откритие“ на Амадеус, емблематичният ТВ-водещ на Апенините, който със замах подписва договора, за да качи звездата на сцената на „Аристон”, точно преди подновяването на договора на футболиста с Милан, избягвайки по този начин възможния конфликт на интереси. Безспорен шампион, бизнесмен, футболна звезда, а сега и шоумен, дори и Берлускони го изкритикува за пътуването му до Санремо в този труден за росонерите момент, но Златан просто сияеше на сцената на Фестивала: „Не се притеснявайте, ще вкарам осем гола". В крайна сметка, какво може да се очаква от човек, който изрича: "Аз не съм Кралят. Аз съм Бог"?


Защото Санремо си е Санремо: 71 години телевизионно великолепиеАмадеус и Ибрахимович, Санремо 2021

Двадесет години заедно с Хелена Сегер


Хелена Сегер

Ако от една страна Ибра е свикнал да бъде в центъра на вниманието, дори когато не го иска, от друга страна е направил точен избор: да изживее голямата си любов с Хелена Сегер, далеч от светлините на прожекторите. За да остане близо до него. тя избира да се откаже от кариерата си на модел, но не съжалява. Твърди се, че Хелена е истинският съветник на футболиста, човекът, с който се планира и взима всяко важно решение. Двамата са заедно от 2001 г. „Любов от пръв поглед ли? В действителност той беше паркирал неправилно своето Ферари", казва Хелена Сегер в интервю, обяснявайки, че по онова време тя вече е популярен модел, докато той е само на 19 години и тепърва започва футболната си кариера. „Беше паркирал своето Ферари по начин, който не позволяваше на моя Мерцедес да излезе. По доста груб начин му казах да го премести веднага, но, както се оказа, на него това му хареса”.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.