Следва

Кой как избра да се рекламира: щерката на Мадона за Marc Jacobs

Кой как избра да се рекламира: Парис Хилтън за Lanvin

Френската Модна къща избра Парис Хилтън за свое рекламно лице за кампанията си Пролет/Лято 2021. Брандът обяви новината с видео в Instagram, в което Хилтън слага подписа си над логото Lanvin 

 

All fashion преди 3 години

"Когато започнахме да обсъждаме кампанията, знаех, че искам да покажем Парис Хилтън както никога преди, - разказва креативният директор на Lanvin Бруно Сиалели. - Исках да направим нещо чисто и култово". Най-старата постоянно действаща Модна къща във Франция, Lanvin, е основана от Жана Ланвен през 1889 г. Естетиката й отразява ренесанса и непрекъснатите преобразования на посланията й във времето. Имено на това залага Сиалели, начело на марката вече втора година, решавайки да отпразнува еволюцията на Хилтън - бизнесдама, модел, диджей, активист, и, почти сигурно, първият в историята инфлуенсър - в кампанията на бранда. 


Парис Хилтън в рекламната кампания на Lanvin, Пролет/Лято 2021

"Тя дефинира епохата, - казва дизайнерът. - По начина, по който се облича, с блясъка, с кученцето под мишница - в 2000-те тя е изключително интересна и различна". Но, както е обещано, този персонаж не присъства в кампанията. Парис е неузнаваема, едновременно и свръхелегантна, в издължените силуети, фирмени за Ланвен, с перфектния си боб, с въздушното си и едновременно категорично присъствие. Lanvin показва по-меката и ефирна страна на звездата с помощта на Мерт Алас и Маркус Пигот. "Хората най-накрая ще видят истинската Парис", - твърди самата Хилтън.

Изключителният фотографски дует, който Парис нарича "любимите ми фотографи в света", несъмнено е точният избор за снимките. Както казва Сиалели пред Vogue, "това е в тяхното ДНК на фотографи - да разкрият неподозираните страни на известните хора". 

"Знам, че в модата всеки тълкува нещата различно, - казва Парис Хилтън. - Винаги ми е харесвало да използвам красотата, дрехите и модата, за да се почувствам силна, и наистина вярвам, че тази кампания на Lanvin е отличен пример за това. Когато видях първите снимки, след като Бруно ми ги изпрати, буквално плаках от щастие". 

"Вижте мекотата в образа, - допълва Сиалели. - Тя изглежда като истинска, по-уязвима версия на самата себе си". Това е обмен между старото и новото, употребата на миналото за създаване на бъдещото. Този обмен обединява неуморно развиващата се Парис и историята на Къщата. Съвсем отскоро сгодена за Картър Реум, Парис казва, че настоящата кампания на Lanvin я пердставя точно като човека, който винаги се е стремила да бъде: "Готова съм да бъда тази, която съм в действителност".  


Парис Хилтън каза Да! навръх 40-ия си рожден ден на частен остров


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.