Следва

Най-добрият подарък за Първа Пролет? Един от тези 14 страшно красиви пъзела

WIN IT: Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум

WIN IT! 

All About Life преди 3 години

Наричаме го "свой приятел", защото ни радва, помага, разкрасява и уверява, че дори нещо в кожата ни сега, когато е млада, подложена на стрес, умора и неблагоприятни външни фактори, да не е наред, всичко ще бъде по-добре. Разчитаме на трите активно подмладяващи съставки: Високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, алфахидрокси киселини и антиоксиданти да предпазват най-големия орган в тялото ни от признаци на стареене, разширени и запушени пори и белези от акне и, метафорично казано, да държи винаги ръката й, както ние го държим винаги в чантата, на нощното шкафче и на бюрата в офиса.


Бръчките, акнето и порите не са cool, новият продукт на Eucerin е!


И в знак на приятелство и любов към хубавата кожа подаряваме на един от вас нашия приятел - Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум - условията за участие са в Инстаграм профила ни, щастливият ден тази седмица, тоест този, в който ще обявим победителя, е неделя - първа пролет.

Придружаваме новината за Giveaway-a с късметче като от следобедно кафе: Най-хубавият грим, който можем да носим, е искрящата кожа. 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 12 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.