WIN IT: Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум
  •  

WIN IT: Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум

WIN IT! 

Наричаме го "свой приятел", защото ни радва, помага, разкрасява и уверява, че дори нещо в кожата ни сега, когато е млада, подложена на стрес, умора и неблагоприятни външни фактори, да не е наред, всичко ще бъде по-добре. Разчитаме на трите активно подмладяващи съставки: Високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, алфахидрокси киселини и антиоксиданти да предпазват най-големия орган в тялото ни от признаци на стареене, разширени и запушени пори и белези от акне и, метафорично казано, да държи винаги ръката й, както ние го държим винаги в чантата, на нощното шкафче и на бюрата в офиса.


Бръчките, акнето и порите не са cool, новият продукт на Eucerin е!


И в знак на приятелство и любов към хубавата кожа подаряваме на един от вас нашия приятел - Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум - условията за участие са в Инстаграм профила ни, щастливият ден тази седмица, тоест този, в който ще обявим победителя, е неделя - първа пролет.

Придружаваме новината за Giveaway-a с късметче като от следобедно кафе: Най-хубавият грим, който можем да носим, е искрящата кожа. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.