Следва

Beauty Starter: Хейли Бийбър

Брюнетка и блондинка: 25 страхотни жени, които бяха и от тъмната, и от светлата страна

Независимо дали става дума за роля, нужда от драматичен развой в природните дадености или просто жажда за разнообразие - тези 25 разкошни жени правят пълна промяна и стават от руси - черни (и обратното)

Celebrity beauty преди 3 години

Някои от красивите дами надолу в материала са като сраснати с етикета "руса" или "русолява" и просто си живеят с него цял живот - справка Дженифър Анистън. Други са фенове на идеята, че публиката им заслужава разнообразие, съответно прилагат чести и драстични промени във външността си. Трети предпочитат безболезнено да прибавят няколко ярки акцента през лятото и след това почти неусетно да се върнат към познатото. Но нищо не драматизира имиджа така, като директния преход от руса коса към тъмна, и обратното. 

От симпатични топ-звезди като Марго Роби, които дръзнаха да направят много деликатни промени в косата си, преди да се върнат към добре познатото предишно аз, до Дакота Джонсън и Зоуи Дешанел, които, веднъж променени, никога повече не се обърнаха назад, тези 25 прочути жени изглеждат еднакво великолепно и в отбора на блондинките, и в този на брюнетките.


Как да не си направим бретон, щом на тези 12 красавици им стои толкова добре


1. Мери-Кейт Олсън

Свикнали с много русите къдрици на Олсън, ни се стори доста неочаквано да я видим в топъл, наситено кафяв нюанс преди около 9 години, а именно през 2012-та. 

2. Дакота Джонсън

Джонсън беше блондинка, подобно на майка си Мелани Грифит, преди да бъде избрана да изиграе Анастасия в "50 нюанса сиво". За да се въпрати в образа на новата си героиня, Дакота премина от тъмната страна. И остана там. 

3. Емили Блънт

Блънт е истински хамелеон по отношение на косата. Изключително лесно й се получават трансформациите - блонди, брюнетка, червенокоса. И пак наобратно. Има такива лица - стои им всичко, което на друга физиономия би изглеждало твърде смело, необмислено или дори гротескно. 

4. Камерън Диас

Камерън Диас беше съвършено друг човек, когато за кратко се превърна в брюнетка през 2006 г., преди да зареже експеримента и да се закотви в лигата на блондинките. 

5. Джесика Алба

Всъщност Джесика Алба изглежда привлекателно във всеки цвят. Трябва обаче да признаем, че нищо не кара очите й да искрят така красиво като кафявият оттенък на косата й.

6. Лейтън Мийстър

Мийстър би била безупречна и като Серина ван дер Удсън в "Клюкарката", изиграна от колегата й Блейк Лайвли, с нейните естествено руси къдрици, но едно е категорично - тя е родена да бъде брюнетка, справка - героинята й в сериала, Блеър Уолдорф. 

7. Марго Роби

Роби предизвика шок с появата си на Оскарите през 2014 г. с къдрици в много по-тъмен нюанс, отколкото бяхме готови да понесем в онзи момент. Причината тогава бяха поредните снимки, в които прелестната австралийка бе ангажирана. С времето свикнахме - Марго умее да добавя свежест към визията си с чести цветови промени. 

8. Скарлет Йохансон

Естественият цвят на косата на актрисата е неописуемо сиво-рус, така че тя обича или да подчертава красотата му със златисти акценти, или да отиде в крайност, потъмнена до наситено шоколадово кафяво. И двата варианта й стоят добре, е все пак, русото си е русо. 

9. Виктория Бекъм

Не можем да определим кой стил на Бекъм изглежда най-готино: шикозната брюнетка, която е по природа, или пищното алтер его от 2000-те.

10. Ема Стоун

Повечето не знаят, че една от най-разпознаваемите червенокоси актриси в Холивуд всъщност е естествена блондинка. Тя прави редовни преходи към брюнетка, но винаги се завръща към корена. 

11. Емилия Кларк

За пръв път тя Емилия привлече вниманието ни като платинено русата Dragon Queen Daenerys в Game of Thrones. Истината е, че тя всъщност носи перука през целия сериал, опитвайки да избегне възможните проблеми с косата, поради драматичното избелване на косъма, след края на снимките.

12. Рийз Уидърспун

Тя може и да е законно блондинка, но през 2004 г. Рийз за малко се осмелява да бъде брюнетка, преди да се завърне към "златната" си същност. Гледайки сега кадъра вдясно, смеем да твърдим, че мекото кафяво на Уидърспун отпреди 17 години е страхотно привлекателно и секси. 

13. Риана

Непрекъснато променяйки имиджа си, Риана е царица на промените, държи ни нащрек, а и не спираме да си задаваме въпроса - как го прави, без косата й да се мъчи, и как така всичко й отива? 

14. Зоуи Дешанел

Още една естествена блондинка, отишла "на тъмно". Днес не можем да си представим Дешанел по друг начин.

15. Люси Хейл

Трудно е да се проследят безбрежните промени в тона на косата на „красивата малка лъжкиня“ Люси Хейл. Тя постоянно променя нещо, съответно почти нямаме време да определим кой нюанс е най-нейният. 

16. Никол Ричи

Ричи е изпробвала абсолютно всички нюанси, които до един стоят добре на фотогеничното й  лице, и все пак, медно русите къдрици са нещото. 

17. Елизабет Олсън

Подобно на сестрите си, също толкова стилната актриса изглежда естествено и безупречно с всякакъв нюанс на косата.

18. Кери Мълиган

Мълиган обича да променя външния си вид, особено по оста къса пикси прическа - дълга коса, като играе и с цвета, и го прави добре. 

19. Чарлийз Терон

Всички знаят, че Чарлийз Терон е готова на всякакви трансформации в името на добра филмова роля, и това трябва да е точно така в професионалния свят. Красавицата често шокира с промените в прическата, включително много, много светло русо, много тъмно кафяво и всичко по средата. 

20. Дженифър Лорънс

Да, актрисата се справи чудесно като брюнетката Катнис Евърдийн в „Игрите на глада“, но добре поддържаните й руси къдри са просто мечта. 

21. Ема Робъртс

От блондинка тя се превърна в светлокафява жена, след това стана червеникаво-медена, после тъмнокафява и отново блондинка. Всички тези трансформации стоят безупречно на красивото скулесто лице на Робъртс.

22. Алисън Уилямс

Актрисата от Girls е олицетворение на холивудския блясък, бидейки извънредно красива и много интересна като жена. Тя боядиса косата си в категорично русо през 2017 година, но ние имаме известна носталгия към образа й отпреди. 

23. Селена Гомес

Мхм, на хубав човек, всичко му отива. Гомес бе убийствена блондинка през 2017 година, цветът й отиваше изключително много. Не мина много време, и природата поиска връщане към корена, а именно топло кафявото, подарък по рождение. 

24. Камила Мороне

Камила Мороне винаги събира завистливи погледи с божествената си коса. Вълната от възторг се засили особено, когато Мороне премина елегантно от медно русо в шоколадово кафяво.

25. Амбър Хърд

Шикалкавенето през различни цветове на косата е характерно за цялата кариера на госпожа Хърд, и все пак, русото надделява.   

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя