Следва

Salon Olfactive – Dover Street Market

Аромат на доброто настроение: Salon Olfactive Sofia

Salon Olfactive Sofia е събрал в себе си ароматите на различни култури, лейбъли и религи...

All About Life преди 14 години

Едно малко огънче, мъждикащата светлина на пламъка, лекия и ненатрапчив аромат на свещ може да те стопли като пламтяща камина, да ти предаде уюта й и да създаде усещането за пренасяне в друго пространство и време. Това се случи и с нас, когато попаднахме в дома на Марк Джейкъбс в София.

В интимния салон за аромати под формата на класни парфюми и свещи, разбирайки тайните на истинския стил, осъзнахме, че важно нещо за уюта и доброто настроение е именно ароматът. Свещите, както всички наричаме субстанцията с фитил, който да запалим, тази малка декорация в дома ни, се оказва основен източник на релакс и настроение. Само когато ароматът не е агресивен, когато е индивидуално подбран и когато е наистина класен има смисъл от него!

Salon Olfactive Sofia
е събрал в себе си ароматите на различни култури, лейбъли и религии.

И сега, по време на ниските температури, през т.нар. тъмни месеци – януари, февруари няма по-подходящ подарък от светлина в дома под формата на класна свещ с доказан произход и гарантиран ефект. За уют!
Това е за добрите семейства, които имат традиция, които са неразрушими. За ценителите на стила и доброто настроение. За завършек на интериора и за индивидуалност!

С изключение на Acqua Di Parma, всички марки се предлагат за първи път в България. Това са Comme Des Garçons и Byredo, както и Van Cleef & Arpels Extraordinary. Селекцията е представена в 3 части: класика, алтернатива и бъдеще.

Когато носиш конкретен аромат под формата на парфюм през деня и допълниш отново същото деликатно ухание в дома си, тогава вече си цялостен.

Acqua Di Parma се насочва към домашната идилия - течен сапун, прах за пране, свещи… Така създава личен аромат на къщата.

Comme des Garçons
ни впечатли с черната серия аромати за конкретните религии. Наричана още Великденска или религиозна, серията е събрала аромати от различни храмове по света: ислям, православна, католицизъм и др. Подходяща е за хора, които имат отношение към това.

Всяка една субстанция, всеки един аромат е мислен, както трябва да се мисли. Тук няма брутална индустрия. Тези свещи не изгарят само във вътрешността, не се разливат, няма опасност от аварии и разпръскват аромата. Годни са за дългосрочно ползване и не подлежат на компромис.



Смисълът на свещите и разликата в качествените такива е именно в аромата и неговата сила. Вече разбра основните неща за стила на тази декорация, за лукса от усещането и за тайната на доброто настроение. Остава да посетиш интимната зала на Salon Olfactive Sofia и да избереш своя аромат за своята индивидуалност. Колкото и време да оползотвориш там сред десетки различни ухания, гарантираме, че няма да си тръгнеш с главоболие или пренасищане на агресивни аромати!

Ние бяхме, усетихме своя аромат – истинско предизвикателство и стил. Твой ред е!

Salon Olfactive Sofia на ул. Раковска 145, 0884 301 439. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 10 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.