Следва

Меган Маркъл е отказала участие в интервюто на Съсекс с Опра

Принц Хари е написал писмо да Чарлз в опит да се оправдае за интервюто с Опра

Таткото не си вдига телефона, така че остава писмо... 

Celebrities преди 3 години

Днес бе съобщено, че Уелският принц е получил електронно писмо от по-малкия си син, непосредствено преди излъчването на интервюто на Опра Уинфри с Хари и Меган по CBS.

Очевидно наясно какво ще последва от откровенията, неговите собствени и на нежната му половинка, пред тв-водещата Опра, детето се опитва да "оправдае" постъпката си писмено. Хари се надява баща му да разбере причината за публичната му проява. 

По думите на кралския репортер Кейти Никол в статия за Vanity Fair, "Хари праща имейл на баща си, за да се оправдае за причините, накарали него и съпругата му да се покажат и разговорят пред госпожа Уинфри. Чарлз, по думите й, е бил "в състояние на отчаяние". 

По време на интервюто принц Хари разказва за силно влошените отношения с баща му - принц Чарлз. Хари директно заявява, че баща му е спрял да си вдига телефона, което се е случило непосредствено преди обявяването на оттеглянето на двойката от кралското семейство. Херцогът на Съсекс добавя, че принц Чарлз е отрязал всичките му финанси през първото тримесечие на 2020 година, принуждавайки го да моли приятели за помощ (Четете още: Кралица Елизабет бясна на принц Хари: Ето защо?). 

Сътрудници в Двореца твърдят, че принц Чарлз се е почувствал "разочарован" от изявленията на сина и снахата в интервюто с Опра, включително относно отправеното в ефир обвинение в расизъм по отношение на неродения още син на двойката. "Това влиза в разрез с всичко, в което вярва принцът на Уелс", сподели миналата седмица пред Evening Standard високопоставен служител в Двореца (Четете още: Кои са и как изглеждат 28-те претенденти за нов английски крал?).

Кралския биограф Сара Гристууд добавя, че е твърде вероятно принц Хари изобщо да не е осъзнавал какво влияние ще окажат коментарите му: "На принц Хари със сигурност му е било трудно да сподели, че се чувства разочарован от баща си, но още по-трудно е за принц Чарлз. При това неприятният казус съвпада по време с момента, в който, по ред причини, Чарлз се очертава като най-предпочитаната фигура за нов крал на Великобритания (припомняме, че преди време имаше спекулации, че първородният син на Елизабет II може и да бъде прескочен, чрез пенсиониране, например, за да седне на престола по-големият му син Уилям, внук на Кралицата). И точно когато Чарлз изглежда като идеалната фигура за наследник на майка са на престола, по репутацията му е нанесен ужасяващ удар. Трудно ми е да предположа дали Хари изобщо си дава сметка, какъв ущърб нанасе".  


Синът на Меган и Хари ще бъде принц, когато Чарлз стане крал


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 6 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.