Следва

WIZZ AIR стартира три нови маршрута от София до Гърция

Меган Маркъл е отказала участие в интервюто на Съсекс с Опра

Слухове за това, че Опра Уинфри се старае всячески да събере херцогинята и майка й Дория в шоуто си вървят отпреди три години

Celebrities преди 3 години

Съобщенията, че майката на Меган е получавала подаръци от Опра Уинфри още преди сватбата на дъщеря й с принца, обезпокоиха обществеността през 2018 година. Веднага плъзнаха слухове, че тв-водещата е имала амбицията за покаже бившата актриса в шоуто си и за целта е опитала да я подкупи чрез майка й, към която Меган е силно привързана. Слухът получи нова сила след излъченото този месец интервю на семейство Съсекс с Опра по CBS, интервю, дотолкова скандално, че преди три години никой не би могъл да допусне, че е възможно такова развитие на нещата.

Логично, слуховете са раздухани от самата Уинфри. Водещата, която е сред гостите на кралската сватба, а днес е съседка на Хари и Меган в Монтесито, казва: "Харесвам тази история, защото майката на Меган ми дойде на гости и си тръгна с подарък. И знаете ли какъв беше подаръкът? На обяда имахме десерт с кумкуат, и тя каза: „Обичам кумкуат", на което отговорих: „Имам кумкуатово дърво, искате ли няколко плода?" Разказвам това на всички, които твърдят, че съм й подарявала подаръци, за да я подкупя за интервю. Подаръците всъщност бяха кумкуати!"


Обвиниха Опра Уинфри и интервюто й със Съсекс в "преднамерено изопачени факти"


Опра Уинфри и Дория Регланд живеят близо една до друга в Калифорния, така че вероятността дамата да е прескачала на обяд при водещата е голяма. По други сведения, Дория, която дълги години работи като инструктор по йога, е посещавала Опра, за да практикуват заедно.

Още преди анонса за специлното издание на шоуто "Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special" в пресата плъзнаха слухове за това, че херцогинята на Съсекс много е искала да даде интервю на Опра. Поводът преди месеци - инвестицията на госпожа Маркъл в калифорнийско кафене и необходимостта то да се промотира. Меган е направила всичко възможно да популяризира мястото, включително като се задейства Instagram-аудиторията на тв-звездата, оказала се нейна нова съседка. Запознати считат това за първия "намек", че херцогинята е готова да обсъди публична поява по телевизията, естествено, с пиперливи откровения в ефир.

Що се отнася до нейната майка, тя никога не e говорила нищо за дъщеря си или за семейство Уиндзор публично. За разлика от бившия си съпруг и баща на дъщеря й, Томас Маркъл, дамата предпочита да стои далеч от общуването с медиите, което Меган вероятно цени. Изяснява се все пак, че в частни разговори с дъщеря си Дория прави разбор на медийните изяви на дъщеря си и често изразява съмнения относно уместността им. Някои кралски експерти дори твърдят, че Дория се е отнесла към решението на Съсекс да говорят с Опра "по-скоро отрицателно", като близък до госпожа Регланд отбелязва още, че жената си е представяла доста по-различно "частния живот" на дъщеря си и семейството й след оттеглянето от БКС.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.