Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.03 - 28.03

Жестовете на Меган в интервюто с Опра: Пинокио или Ариел

"Жест на Пинокио" се нарича, когато лъжем и докосваме носа си - Меган прави това многократно в заветното интервю 

Celebrities преди 3 години

В изключително сензационното интервю на Опра и херцозите на Съсекс, за което Меган продължава да е обект на възхита и аплаузи от страна на хората пред екраните и в което семейството отправя редица сериозни обвинения срещу кралското семейство и Двореца като институция, има нещо гнило, както казва Шекспир, когото можем да цитираме по всеки въпрос и тема. Нередното обаче се забелязва само с въоръжено око, а именно това на Брус Дърам, специалист по езика на тялото, който вече години се вглежда в жестовете, мимиките и изказванията на двойката Съсекс.   


Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е "много наранен"


В разговора, Меган и Хари споделят много за самоубийствените мисли на Меган, расистките прояви на "някого от Двореца" срещу малкия Арчи и цялостните настроения в "капана“, както Хари и Меган определят ситуацията. Според експерта, емоционалният стил на историята на херцогинята на Съсекс цели да покаже, че тя се държи "честно и искрено", особено по въпроси, касаещи нейния син, собствената й борба за психично здраве, "мълчанието" и неотзивчивостта от страна на новото й семейство. В някои моменти обаче, езикът на тялото на Меган, привидно автентичен, свидетелства за особени твърдения, които Брус опровергава, въз основа на невербалните внушения, проследени в интервюто. А именно:

"Незнанаието" 

Бившата актриса настоява, че в миналото няма никакви познания за принц Хари и семейството му и не е изследвала въпроса преди сватбата. Брус Дърам обаче вярва, че това най-вероятно е лъжа или, в най-оптималния случай, нещо бива премълчано. Според него, цяла поредица от визуални блокажи, които виждаме, заглеждайки се в Меган, свидетелства за вътрешната борба, която се случва в главата й, докато изрича тези думи. "Тук се откриват очевидни визуални блокажи. Става въпрос за кралското семейство, едно от най-известните в света, ако не и най-известното семейство на планетата. Просто е безсмислено и нелогично. Изместването на погледа встрани демонстрира мощен емоционален блекаут."


Обвиниха Опра Уинфри и интервюто й със Съсекс в "преднамерено изопачени факти"


За отношенията й с принца

Откакто напуска Великобритания, Меган многократно заявява, че е "лишена от гласа си“ от момента, в който става част от кралското семейство. Тя се сравнява с Малката русалка, която дава гласа си на Морската вещица в замяна на възможността да бъде с принца. Тук, според експерта, херцогинята е искрена.

Но когато съпрузите говорят за първата си среща и как и двамата незабавно се свързват от "общи интереси“, тя очевидно преувеличава. Дърам посочва, че Меган е използвала така наречения "жест на Пинокио“, сигнал, че нечии думи не съответстват на реалността. "Хората често докосват носа си, когато лъжат.. Защо би се чувствала толкова неудобно да говори за първата им среща? Темата би трябвало да повдига чувства на радост, на химия, а Меган да е с широко отворени очи... "


Принц Хари е написал писмо да Чарлз в опит да се оправдае за интервюто с Опра


"Истинската" сватба

Когато херцогинята изразява радостната новина, че двамата с Хари се женят тайно три дни преди официалната церемония, експертът отново забеляза, че тя докосвна носа си. "Когато Меган се чувства неудобно, тя докосва носа си“, казва той. "Тя настоява, че три дни преди официалния празник, тя, Хари и архиепископът на Кентърбъри провеждат интимна церемония, само за "тях си". Изричайки това, Меган пипва носа си. Може би пък не й е харесала малката сватба?" Между другото, експертите вече имат версии около историята за "истинската“ сватба на херцозите и каноничните изисквания на Английската църква, и са единодушни, че тя няма формална тежест. 

Кавгата с Кейт

Сензационната история за неразбирателствата между кралските снахи, която се разигрва в навечерието на сватбената церемония на Меган и Хари, е все още любима тема на журналистите. Те упорито пишат, че след съответния разговор Меган довежда Катрин до сълзи. Според херцогинята всичко е точно обратното. Експертът по езика на тялото подкрепя тази мисъл. Брус Дърам казва, че "отвореният поглед“ на бившата актриса предполага, че в историята може да има още нещо, за което тя мълчи. "Това, което липсва тук, е, че когато се опитваме да докажем своята невинност, повдигате раменете си - това се нарича "Ефектът на костенурката “. В този конкретен момент аз бих й задал още няколко въпроса." 

Расизъм в Двореца

Що се отнася до обвиненията в расизъм, Брус Дърам е категоричен, че Меган наистина вярва в нещата, които говори. Това се доказва от емоционалността на нейната история. Когато Хари се появява в кадър, съпругата му вече не иска да обсъжда споменатия разговор, което според експерта може също да доказва стреса и негодуванието, преживени от херцогинята. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.