Следва

Editor's choice - прозорец към света

Красотата на класическата музика

След невероятното присъствие на Джордж Майкъл, който въодушеви българската публика с грандиозния си концерт в София, на родната ни...

Галерии преди 16 години
След невероятното присъствие на Джордж Майкъл, който въодушеви българската публика с грандиозния си концерт в София, на родната ни сцена ще продължават да гостуват световни идоли и таланти.

Талантливата цигуларка Ванеса Мей, най-младият виртуоз на класическия инструмент, ще изнесе концерт у нас по покана на Vivatel и Кантус Фирмус.<@SITE_URLstrong>

Голямото събитие с медийното партньорство на Класик ФМ радио<@SITE_URLstrong>, Джаз ФМ радио<@SITE_URLstrong>, радио N-JOY<@SITE_URLstrong>; радио Z-Rock<@SITE_URLstrong> и ViewSofia<@SITE_URLstrong> ще се състои на 5 Юли тази година в Зимния дворец от 20.00 часа.

Звездата на класическата музика ще се представи заедно с Оркестъра на Класик ФМ радио

Ванеса Мей се превръща в музикален феномен още с първия си издаден албум „Цигуларят”<@SITE_URLstrong>.

Смелото смесване на класическа с поп музика може да се чуе в новия й албум "Хореография”<@SITE_URLstrong> събрал автентични ритми от целия свят - Испания, Аржентина, Африка. Аранжиментите са на Вангелис, индийския композитор А.Рахман, Толга Кашиф.

До 15 Юни можете да се възползвате от промоционалната оферта за билети - 30 лв -на касите в НДК, зала „България”, на www.tickets-bg.com<@SITE_URLa>; www.eventim.bg<@SITE_URLa> или на www.ticketstream.bg<@SITE_URLa>.

More from View Sofia

More Галерии