Следва

Пролет/Лято 2021: НАЙ-МОДЕРНИТЕ боти и ботуши на сезона

Стил урок на седмицата: свръхудобно ала Кендал Дженър

Да си припомним тренда "обемни ръкави" 

 

All fashion преди 3 години

Непрекъснатото чудене какво да облечем в капризното време на март е познато до болка на всички. Търсим и намираме ориентир, при това от първоизточника - пребогатия избор и добре шлифован стил на супермодела Кендал Дженър. Миналият уикенд младата дама на два пъти попадна в обектива на папараците, демонстрирайки лесно и ненатпрапчиво, но ефектно обличане. В двата тоалета, които разглеждаме, съответно от събота и неделя, виждаме няколко свързващи звена - чантата - малка, на рамо и в характерен цвят, и в широчината на ръкавите - леко ретро, тип риза от 80-те. 

В събота, за вечеря с приятели в Nobu, Кендал избира силно вталена риза-сако с обемни ръкави и скъсен панталон, цялото това в сложния нюанс на неопределено морско синьо. Ансамбълът е лаконично довършен от чифт груби боти с връзки и миниатюрна чанта в зелено. 

На следващата сутрин мацката вече носи ежедневно облекло, състоящо се от белоснежна риза с яка, отново с пищни ръкави, отгоре една от най-модерните дрехи на сезона - плетен пуловер без ръкави, който в случая с Кендал е изпълнен в приятно измито райе и на испанския бранд Mango (пазаруваме го оттук за 30 британски лири). Тоалетът завършват зеленикав панталон с плохи и ниски мокасини с квадратна форма. 

За нуждите на родните географски ширини в момента, върху двете стилни предложения от отвъд Океана, намятаме обемно палто, без значение на цвета, останалото запазваме същото. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.