Следва

Ей такова ъгълче в гардероба искаме, като на Елза Хоск

Beauty Starter: Хейли Бийбър

Fashion Starter: Хейли Бийбър - 7 days, 7 outfits 

Celebrity beauty преди 3 години

Хейли е доказателството, че обичаната жена е красива, сияйна, лека. В това се убеждаваме, четейки интервюто на колегите от ELLE, а гледайки снимките - блестящата й кожа (съвсем без грим), изваяната преса, ефирните руси кичури, гладкия тен и струящото на лъчи спокойствие, което идва от това момиче - се запитваме буквално как е токова красива, какво прави, какво не прави... 


Теория на кореспонденцията: Джъстин и Хeйли Бийбър, другата дума за любов



Топ Moschino Couture и шорти Jaquemus

А преди да кажем какво прави в бюти аспект, можем да кажем с какво се занимава в момента, а то е предимно да стои гушната с кучето си с дълбок бял стол близо до камината у дома, в Лос Анджелис, Калифорния. Там в момента също е хладничко, затова изборът на облекло за Zoom разговора е изцяло черен, мек, оувърсайз анцуг на марката Baserange, а дали носи грим - колегите не могат да преценят...


Бански Versace и бижута Carier

С 32 милиона последователя, ангажименти за топ компании като Calvin Klein, Levi’s, bareMinerals, Versace, Moschino, и съпруг като JB, Хейли е постоянно под нечий поглед - фенски, професионален, влюбен - и впечатляващото е, че винаги ни допада как изглежда, винаги е стегната, но непринудена, правилните думи, които търсим, са "обгрижла сама себе си". Припомняме всички бюти трикчета, тайни, обичаи, навици и продукти, от които красивата Хейли не се отказва и обича да поддържа в живота си.


Джъстин и Хейли Бийбър на корицата на Vogue Italy: "Обичаме се, толкова е просто"



Рокля Balenciaga

Грижа за кожата

Блясъкът й младостта в лицето на Хейли са нещото, заради което пишем тази статия. Охотно и спокойно, без, за жалост, да споделя конкретни имена и марки на продукти, Хейли споделя сутрешната си skin care рутина в собствения си направен наскоро YouTube канал: Hailey Rhode Bieber.


Кроптоп Versace

Часът е 6:45, банята й е прекрасна (поне доколкото виждаме), момичето е с чаша почти изпито кафе и всичко - денят, рутината, хубавата кожа - започва с маска за лице. Успокояваща, хидратираща, подходяща за всяка част от лицето, а много готината идея на модела е върху маската да сложи златни минимаски за очи, които, няма как да не го кажем, отиват на златните детайли в банята и бижутата. Следва вибриращ инструмент за лице, с който доуспокоява очния контур. Хейли признава, че инструментите за хубава кожа, каквито и да са, са любимото й бюти нещо и би пробвала и имала абсолютно всякакви. 


Нощница и къси панталони Gucci

Тя (а и ние с нея) набляга на важността на маските за лице, независимо колко смешни и абсурдни са на вид и дали половинката ни няма да връхлети в банята, избухвайки в смях. "Първо, на кого му пука, че ни се смеят?! Второ, кажете им, че се отдавате на грижа. И трето - предложете на половинката ви да се присъедини; съпругът ми обожава да си правим маски заедно." Така прекарваме с него поне 8-10 забавни и леки минути сутрин, след което го оставяме да си спортува или друго, и измиваме маската с кремообразен хидратиращ измивен гел. Така прави Хейли, де, ние подражаваме. Леко потупва с кърпа (не изсушава напълно кожата си), следва хидратиращ серум с пептиди, а други любими съставки са Ниацинамид и Хиалуронова киселина. Последните няколко неща са съвсем малко крем, малко олио, още веднъж масаж с вибриращ инструмент, задължително и обезателно слънцезащита. Цялото видео е тук:

Грим

Любимата грим визия на Хейли е бляскава, плажна, лека. Започва с чисто лице, върху което с ръце нанася луминизиращи капки на dr. Barbara Sturm, после коректор на Bobbi Brown, сух контур на същия бранд, сресва бързичко веждите, накрая течен руж на Armani.


Тениска Gucci

За съвсем истиснкия блясък във визията Хейли се връща към палитрата Tom Ford и поставя обилно хайлайтър (отново с пръсти), сетва всичко с пудра Armani, а любимата ни част, е че слага бронзант на клепачите вместо сенки... Предпоследният продукт е спирала от MAC, а последният - прахообразен хайлайтър и малко прасковено червило. Ето я, целуната от слънцето:

Други важни неща

Хейли обожава татуировки и има цели 22, всяка от които почти невидима. Като цяло това число впечатлява, защото първият поглед към момичето изобщо не пада върху телесните рисунъци, но знаем историята на някои от тях и заключаваме, че са неизменна част от визията й. Има една, за която Хейли със сигурност съжалява и това е мини изображение на пистолет, който си е направила на 18, защото си помислила "че е яко", но 24-годишното й Аз никога не би повторило: "Мисля, че пистолетите са насилствени." 


Всичко Saint Laurent by Anthony Vaccarello, освен пръстена - Chrome Hearts - и чорапогащника - Falke.

А тя изглежда изключително мирна и спокойна, което, споделя във видеото на ELLE, се дължи на подредеността в деня, започваща със събуждането. Хейли става рано, мие си зъбите и лицето, прави си кафе, опитва се да се моли по малко всяка сутрин и това носи чувството на спокойствие и заземеност в натоварения график. Пухкавите чехлички според нас също допринасят.  След грижата за кожата сутрин Хейли изпива кафето си в постоянната компания на сладкия Оскар, подарък от Джъстин, и се опитва да не посяга към телефона, а после тръгва за... където е нужно да бъде...


Рокля Simone Rocha и бански Dolce&Gabbana

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи