Следва

Синастрията - общ поглед върху индикаторите за любов и омраза в астрологията

Обичта на известните: Брус Уилис и Ема Хеминг, честити 12 години брак!

"Обичам този мъж до Луната и обратно!" 

 

Celebrities преди 3 години


Ема Хеминг и Брус Уилис

Вчера 66-годишният Брус Уилис и 42-годишната Ема Хеминг отпразнуваха 12-ата година от сватбата си. Точно преди 12 пролети те си казаха Да! и оттогава са неразделни. По случай семейния празник, Ема публикува в инстаграм трогателна снимка със съпруга си, на коята се вижда как нежно му шепне на уше. Под кадъра дамата изповядва, че в продължение на дългите 12 години не всичко в брака им е вървяло гладко. 


Ема и Брус 

"Аз наистина обичам този мъж до Луната и обратно! Макар че имаше времена, в които с удоволствие бих го изпратила на Луната и бих останала на Земята, сама. Но така изглеждат 12 години брак, нали? Имахме фантастични подеми и жестоки падения. Но той е точно моят човек. Няма друг, с когото бих искала да премина през това безумно нещо, наречено брак, освен него. Той е моето семейство. Той освен това ми даде семейство, наред с много други неща. Мечтаех за него и го обичам до дъното на душата си. Честита 12-та годишнина, сладък мой", поздрави съпруга си Ема. 

Друг мил пост съпругата на Брус сподели няколко дни по-рано по повод рождения ден на звездата. На 19 март тя публикува обща снимка и нарече Брус най-голямата любов в живота си:

"Честит рожден ден, най-голяма моя любов! Този човек влезе в живота ми и го преобърна с главата надолу. От онзи момент се опитвам да се върна в изходна позиция, а това е доста уморително. Но той е най-великият човек от всички, които познавам, всеки Божи ден благодаря на звездите за него." 

Брус бе поздравен за рождения ден и от бившата си съпруга - Деми Мур. Тя публикува в инстаграм снимка, на която двамата с Уилис позират заедно, придружени от дъщерите си. Деми добави трогателните думи: 

"Честит рожден ден, БУ! Ти си единствен по рода си! Невероятно благодарна съм, че заедно имаме три прекрасни момичета, благодаря и за смесените ни семейства."  

Припомняме, че Брус Уилис и Деми Мур бяха заедно от 1987 до 1998 година, през което време се сдобиха с три дъщери. Разводът им бе финализиран през 2000 година. След раздялата съпрузите останаха в топли приятелски отношения: Деми дори присъства на сватбата на Уилис и Хеминг през 2009 година. От своя брак Брус и Ема имат две малки дъщери - 8-годишната Мейбъл и Евелин, на 6. Преди две години съпрузите повториха клетвите си за вярност на церемония с най-близките, порведена на островите Търкс и Кайкос. 


Брус Уилис и Ема Хеминг с дъщерите Мейбъл и Евелин, Деми Мур, Румър Уилис 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.