Следва

Инста-вдъхновения: Да направим Crocs красиви!

Бургундското великолепие на Кралица Максима - два прочита на царствения цвят

Къде - в Хага. Защо - за посещение на Холандския танцов театър. Както и откриване на Седмицата на парите.  

 

All fashion преди 3 години

Чарът на тази дама е освен в изключителния аристократизъм, който излъчва, и в дозата прелестна момичешка небрежност, която винаги витае около холандската кралица. За посещението си в компанията за модерни танци онзи ден, 49-годишната Кралица избира чудесен ансамбъл в бургундски нюанси. Кожената пола и блузата на Максима са от белгийската модна къща Natan, мантото-пелерина е Valentino, а обувките - Gianvito Rossi.

Кралица Максима посети Холандския танцов театър, за да се ориентира на място как се справя трупата с пандемията от КОВИД-19. Нейно Величество се информира за онлайн програмите на театъра по време на кризата. Видимо с отношение към материята и хората, Максима излъчва интерес, благост, женственост. Очаровани сме.  

На следващия ден, т.е. вчера, кралицата отново избира модна комбинация в бургундско червено, като този път поводът за появата й е откриването на Нидерландската седмица на парите. Отделните части от тоалета й и отново са на марката Natan.

Нидерландскта кралица е категоричен почитател на червеното. Много често е виждана в различни оттенъци на винено, бургундско, малиново, доматено и прочие червени нюанси на публични мероприятия и по време на делови ангажименти. Максима е една от най-готините европейски кралици, която, освен че умее да общува прекрасно с околните, умее и да се облича добре. Благодарната осанка и логичните финансови възможности допринасят за това отлично справяне. И все пак добавяме, че не всички короновани особи имат толкова разкошен усет за детайл, украшение, символ, дължина, широчина, силует, аксесоар и прочие, колкото Максима, независимо че имат същите или подобни възможности. Въпрос на вътрешен финес, бихме казали. И Браво! 

More All fashion