Ей такова ъгълче в гардероба искаме, като на Елза Хоск

Ей такова ъгълче в гардероба искаме, като на Елза Хоск

„Ники Минаж има по-добро дупе, но аз имам по-хубави обувки“, казва Риана

 

 

По-голямата част от звездите (освен ако не са представители на клана Кардашян) рядко споделят нещо лично, като се започне с интериора и се завърши с геолокацията. Елза Хоск обаче не е от тях.


Fashion Starter: Елза Хоск и страхотното й обличане


Преди ден моделът сподели интимна част от гардероба си с целия свят. Въпреки жаждата на скандинавците за минимализъм, повечето аксесоари в колекцията на шведката са в много ярки цветове. Точно този пъстър ъгъл от килера си ни споделя супермоделът Хоск. Няколкото рафта съдържат впечатляваща колекция от чанти, раници и клъчове на Chanel, както и сандали и чехли от The Attico, Prada, Bottega Veneta и т.н. Колекцията разтреперва, нищо, че гледаме подобни всеки ден, защото такава ни е работата.  

Отделна „глава“ получава не по-малко цветната, но далеч не така пълна селекция от аксесоари и обувки на By Far. Кадърът включва чанта в цвят шам фъстък Кики, Manu в пясъчен кехлибар и мента, розови сандали Liliana и още няколко чифта обувки от минали колекции.

Това не е първият път, когато моделът ни позволява да погледнем в модното светилище на дома й. Преди да се премести в Калифорния, отделът за обувки в гарероба на Елза в Ню Йорк изглеждаше така:

Не се наемаме да броим чифтовете, и все пак набързо в ума си подреждаме колко и какви дни трябва да имаме пред себе си, за да си представим цялото това изобилие използвано надлежно и достатъчно пъти?  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.