Следва

Към жената. Някои психологически причини за наднорменото тегло

Пилатес и йога ще преподава солистка на Арабеск

Солистката на Арабеск Константина Ханджиева ще преподава пилатес и йога в новата зала на Pretty Dance Hall. Тя...

All About Life преди 14 години

Солистката на Арабеск Константина Ханджиева ще преподава пилатес и йога в новата зала на Pretty Dance Hall. Тя е едно от новите топ лица, които се присъединиха към екипа на динамично развиващата се зала за танци в началото на новата година.

Професионалната балерина е амбицирана да разкрие на всички желаещи тайните на двата метода, които развиват гъвкавостта на тялото, укрепват и тонизират мускулатурата и правят фигурата по-стройна, като наред с това са най-доброто лекарство против стрес.

Константина поддържа изваяната си фигура (безспорно най-важният инструмент на всеки балетист) именно чрез йога и пилатес.

Константина Ханджиева е солистка на балет Арабеск от 1996 до днес. Красивата балерина е завършила Държавното хореографско училище специалност Класически балет и ДМА „Панчо Владигеров”, специалност Балетна педагогика.



Константина е работила с едни от най-големите хореографи и пегагози в света и в България – Калина Богоева, Наталия Макарова, Мила Искренова, Боряна Сечанова, Маргарита Градечлиева, Никита Долгушин, Робърт Таниън, Роджър Джефри, Лиз Лий и мн. др.

Атрактивният й колега от балет Арабеск Николай Илиев също се присъединява към екипа на Pretty Dance Hall. Той ще преподава латино джаз.

Ники е завършил Националното балетно училище, а от 2005-а изучава Physical Theater в НАТФИЗ. Носител на златни медали от балетни състезания в Киев, Виена и Сеул.

Николай Илиев е солист в Арабеск от 2005 година, като е имал честта да работи със световно известни хореографи като Тони Пауъл, Джудит Джеймисън, Клод Брумаршон, Юри Килиан.

От нас очаквай интервю с Константина в тематичната ни здравословна седмица.

 

More All About Life