Следва

Junya Watanabe, Fall 2021, READY-TO-WEAR

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид на разходки с бебе Кай

Пролетно тайнство 

 

All fashion преди 3 години

Да живеят майките! И шлиферите! Не можем да спрем да гледаме супер сладката 25-годишна манекенка, която разхожда новородената си дъщеря Кай в Ню Йорк. Докарана в пролетни ансамбли с обезателното присъствие на ефектен тренч, тя е радост за всяко независтливо око. Джиджи е придружавана в обиколките от приятелката си Леа МакКарти.

Вчера госпожа Хадид, с прибрана коса, задължителната маска, черни очила и удобни груби боти, носи симпатичен слънчогледов шлифер с бял ръкав, силно фиксиран в талията с колан. Абсолютно не можем да се ориентираме чия креация е дрехата, но обещаваме да се заровим и да дадем отговор на въпроса, защото много ни се иска да повторим. (След като отправихме апел за помощ в ориентирането, читател ни даде насоката, за което й благодарим - дрехата е с марка Moncler и е достъпна тук!). 


Celebrity Baby Boom: Бебетата на 2020-та!


 

Онзи ден известният модел предпочете друг модел от класическата пролетна дреха - шлифер от марката Lesyanebo в наситено синьо и с абсолютно класически силует, отново пристегнат силно високо на кръста. Маската импонира по цвят, а нюансът е вълшебно подбран за червеникавата коса на звездата.  

Кая, дъщерята на Джиджи от певеца Зейн Малик, е вече на 6 месеца. 

 

More All fashion