Десетият правнук на кралица Елизабет Втора се роди вкъщи

Десетият правнук на кралица Елизабет Втора се роди вкъщи

Зара и Майк Тиндъл станаха родители за трети път

 

Британската кралица Елизабет Втора стана прабаба за десети път, след като нейната внучка Зара Тиндъл роди син на 21 март,  неделя. 

"Зара и Майк Тиндъл с радост съобщават за раждането на третото си дете Лукас Филип Тиндъл", се посочва в официално съобщение. Новороденото тежи 3,7 кг.

Щастливият татко призна в подкаст, че синът му се родил у дома. "Дойде много бързо. Не дочака да стигнем до болницата. Майка му го роди на пода в банята", каза той.

"Кралицата и херцогът на Единбург са изключително щастливи от вестта и с нетърпение очакват срещата с десетия си правнук, когато обстоятелствата го позволят", съобщи говорител на Бъкингам. 

Припомняме, че Зара Филипс, дъщеря на принцеса Ан, се омъжи за ръгбиста Майк Тиндъл през юли 2011 г. Зара, 39, продължава професионално да се занимава с конен спорт и е носител на сребърен медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


През 2013 г. се ражда първата дъщеря на двойката, а през 2018 г. - второто им дете, също момиченце. Синът им ще е 22-ри в линията за наследяване на британския престол. Честито! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.