Следва

Спонтанен аборт и секс - тези, усещания, справяне

Десетият правнук на кралица Елизабет Втора се роди вкъщи

Зара и Майк Тиндъл станаха родители за трети път

 

Celebrities преди 3 години

Британската кралица Елизабет Втора стана прабаба за десети път, след като нейната внучка Зара Тиндъл роди син на 21 март,  неделя. 

"Зара и Майк Тиндъл с радост съобщават за раждането на третото си дете Лукас Филип Тиндъл", се посочва в официално съобщение. Новороденото тежи 3,7 кг.

Щастливият татко призна в подкаст, че синът му се родил у дома. "Дойде много бързо. Не дочака да стигнем до болницата. Майка му го роди на пода в банята", каза той.

"Кралицата и херцогът на Единбург са изключително щастливи от вестта и с нетърпение очакват срещата с десетия си правнук, когато обстоятелствата го позволят", съобщи говорител на Бъкингам. 

Припомняме, че Зара Филипс, дъщеря на принцеса Ан, се омъжи за ръгбиста Майк Тиндъл през юли 2011 г. Зара, 39, продължава професионално да се занимава с конен спорт и е носител на сребърен медал от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.


Истории от живота: Принцеса Ан, най-интересното парче в кралското семейство


През 2013 г. се ражда първата дъщеря на двойката, а през 2018 г. - второто им дете, също момиченце. Синът им ще е 22-ри в линията за наследяване на британския престол. Честито! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.