Следва

Погледни ме в очилата, и кажи, че ме обичаш!

Junya Watanabe, Fall 2021, READY-TO-WEAR

"Immortal Rock Spirit" - така се нарича новата колекция на Джуня Уатанабе

Runway преди 3 години

Ревюто премина в рамките на Седмицата на модата в Токио, под звуците на Aerosmith, AC/DC, Kiss и Def Leppard - фен-тениските на тези и други музиканти присъстват супер енергично в колекцията, част от тях приемат формата на худита, други - на съвсем обичайни тишърти, а трети се превръщат в микс между фланелка и рокля. Изобщо, характерното за азиатеца сложно констриуране на дрехите и аксесоарите достига своеобразен връх в колекцията му Есен/Зима 2021. Многообразието от цвят почти не тежи, защото останалите внушения също са много силни и някак, в многообразието от похвати, нещата се успокояват и достигат точката на умиротворена, макар и доста смела мода.

Много харесваме обемните сака, ризи и тренчове в тъмни цветове, пуловерите с fair isle вайб, военните бомбъри и винтидж джинсите на Levi's. Хайлайтърът на колекцията са дрехите и детайлите от копринени платове Versace с разпознаваемия им бароков принт. Роклите и блузите от този тип ще се продават и в бутиците на Junya Watanabe, и в тези на Versace. Готино подаване на ръка, не мислите ли?

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.