Следва

Домати и чушки в двора вместо райграс е новата ЕКО мания

Breathtaker - Една вълшебна фурна

Когато говорим за здравословна храна, най-важното е как е приготвена тя. Освен да е вкусна и да става бързо...

Food преди 14 години

Когато говорим за здравословна храна, най-важното е как е приготвена тя. Освен да е вкусна и да става бързо, трябва да е сигурно, че всички полезни вещества са се запазили.

Както всички диетолози препоръчват, добре е храната да е приготвена на пара и да не съдържа много мазнини. Естествено, важно е и да се приготвя бързо, защото иначе рискуваш да си умрял от глад преди да си сготвил. Хубаво е да се запазва сочна, да е удобно, чисто и практично.

Май само един уред отговаря на всички тези условия взети заедно и това е Флейвър Уейв Турбо Овън.

Флейвър Уейв Турбо Овън
e многофункционална фурна, с която можеш да постигнеш съвършен вкус на прясната и замразена храна. Освен това тя намалява времето за приготвяне до 3 пъти, като се справя особено бързо с дълбоко замразените храни от фризера!



Тук е моментът да разбулим всички предразсъдъци относно качествата на бързо размразената храна. Тъй като размразяването при Флейвър Уейв Турбо Овън става бързо, за няколко минути, бактериите са избегнати, така че нямаш абсолютно никакви основания да се съмняваш в сготвената вкусотийка.

Освен всичко това, тя може и да пече класически на фурна, на скара и на грил, не се загрява в топлото време, претопля бързо, чисти се лесно и какво ли още не… С нея еднакво лесно се приготвят любимите овесени сладки и риба в розмарин и задушени картофи.

Тя без проблем ще разведри деня ти със сочна, ароматна, свежа и най-вече здравословна храна. Трябва ти само малко въображение и чудесата са готови. 
 

More from View Sofia

More Food