Следва

Abbey Road на обувките

Кой как избра да се рекламира: Леа Сейду за Capucines bag на Луи Вютон

В леглото с Мерилин 

All fashion преди 3 години

В обектива на Стивън Мейзъл секси французойката пресъздава образа на друга също толкова известна блондинка - Мерилин Монро.

Всички снимки се базират единствено на емоцията - в кадрите няма нищо излишно. Само актрисата, смачканите скъпи чаршафи и великолепната разпознаваема чанта на френския бранд - модел Capucines, конкретно ММ с къса и дълга дръжка. „Нашата Капусин е в точната среда на традиция и иновации - казват от Луи Вюитон. - Всеки сезон тази чанта се променя малко, но остава класика, която никога няма да загуби своята актуалност“.

Припомняме, че актрисата Леа Сейду работи с Louis Vuitton повече от пет години, а креативният директор на марката Никола Гескиер нееднократно я нарича "въплъщение на френската елегантност" в интервютата си. Като посланик на марката, тя не само представя колекциите и ключовите продукти, но участва и в много и различни събития на Louis Vuitton - от първи ред на модни ревюта до благотворителни събития.

Иначе, името на иконичната серия аксесоари произлиза от Rue Neuve-des-Capucines, улицата, на която Louis Vuitton отварят първия си магазин през 1854 година. Чантата е синоним на висшето майсторство на модната къща в изработката на кожени изделия. В кампанията със Сейду тя е в идеалния си среден размер, от черна плътна кожа и с любимия монограм отпред. Подплатата е от розов сатен, останалото се разказва само...   

More All fashion