Следва

Тоалетите на Лейди Гага от снимките на House of Gucci - има такъв моден Олимп

Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето

Ако дебютирате на 16 на корицата на Vogue, най-вероятно сте дъщеря на топ модел от ранга на Хайди Клум

Celebrities преди 3 години

Рамо до рамо с майка си и ко-звезда в кадрите, 16-годишната Лени Клум се появи в германското издание на най-известното модно списание през декември 2020 г. Този дебют доведе логично до следващи атрактивни изяви. През януари 2021 г. тя откри Седмицата на модата в Берлин като представи 25 рокли, дело на едни от най-добрите немски дизайнери по време на дигиталното събитие.

Лени, Хайди Клум и Бриаторе

Родената през 2004 г. Лени е първородната дъщеря на супер модела Хайди Клум и италианския бизнесмен Флавио Бриаторе. Тя е припозната от втория съпруг на майка си, певецът Сийл, от когото Хайди има още три деца. „Логично беше той да я осинови, защото едно дете трябва да расте в семейство”, обяснява италианският предприемач. „Тя се роди, когато вече се бяхме разделили с майка й. Хайди живееше в Лос Анджелис, а аз в Лондон. Разстоянието се превърна в непреодолимо препятствие. Успявахме да се чуваме по телефона за по час-два на ден, но това не беше достатъчно, освен това бебетата не трябва да бъдат разделяни от майките си. След това Хайди започна връзката си със Сийл и той отгледа Лени."

Модерно семейство

Сега, когато майка й е омъжена за нов мъж, Том Каулиц, китаристът на групата „Tokio Hotel”, за Лени се появява още една бащинска фигура. „Знам, че невинаги е лесно да бъдеш моя дъщеря, и че нямаше възможността да пораснеш по„ нормален “начин. Но какво означава нормално? Да пораснеш с трима различни бащи може би не е, но ти притежаваш таланта да извлечеш най-доброто от всяка ситуация”, написа Клум-старша в публикация в Instagram, в която се похвали с корицата на Vogue, Германия. „Наясно си с това какво искаш и какво не искаш. Ти не си моето мини-аз и съм щастлива, че ще успееш да покажеш коя си всъщност ”, добавя супермоделът, насърчавайки дъщеря си да следва своя път, защото „ щом можеш да караш кола, това означава, че си достатъчно голяма” да поемеш пътя си сама.


Мама Хайди и дете Лени на корицата на Vogue Германия


Триковете на занаята

Близостта между майка и дъщеря си личи особено в едно видео, в което Лени определя майка си като най-добрата си приятелка. „Това нашето е безусловна любов“, споделят те по време на снимките за корицата на модната библия в Германия. Ако възхищението към майчината фигура и перфектните гени представляват стимул за малката Клум да преследва мечтата си да стане модел, то тя вече определено е наясно със себе си и с целите си. Тя израства покрай модните подиуми и често е в студията на германския Next Top Model - риалити шоуто, водено от майка й Хайди, в което се раждат бъдещите модели.

Дъщерите на моделите

Лени Клум научава отрано урока си и усвоява триковете на занаята, с който „иска да се занимава от малка“. В миналото не липсват предложения от брандове, искащи Лени за лице на своите колекции, но родителите й я държат далеч от светлината на прожекторите. Сега остава само да изчакаме и да видим, дали бъдещето на малката Клум ще се окаже толкова светло, колкото на останалите „дъщери“ от света на модата: от Кая Гербер, която вече е известна колкото майка си Синди Крауфорд, през Лила Мос, представлявана от агенцията на майка си Кейт, която също присъства на корицата на Vogue Италия през декември 2020 г., до Дева Касел, дъщерята на Венсан Касел и Моника Белучи, която е лице на Dolce&Gabbana.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.