Следва

Много КРАСИВА... първата плажна колекция на The Attico

Да или не: на Дженифър Лопес новата колекция обувки

Пореден дизайн опит на Джей ло, отново в колаборация с DSW

 

All fashion преди 3 години

По традиция, 51-годишната звезда служи за оптимално рекламно лице на собствената си линия обувки. Цялостното усещане от показаното е за търсен и постигнат сексапил, никакъв компромис с детайла - като тук имаме предвид "детайли да искаш", и като цяло подчертана женственост. 

Обувките са доста различни, но има и обединяващо звено - до един, чифтовете изглеждат така, че самата Дженифър с радост би си ги носила. Първо, много високи лъскави сандали, второ - обувки тип деколте на почти невъзможен ток, трето - платформи - отново нергламентирано извисени и накрая - чифт самоходки от плат. Моделът - автор, позира в чупливи пози за нуждите на рекламата, като особено се натрапват многото дупки и разрези по одеянията. Като признаваме, че цялостният резултат е приятно завършен, т.е. не изглежда съшит с бели конци, и всъщност вярваме на поп-звездата, че това е действително нейният вкус, следва анкетата ни, най-долу материала, а именно Да или Не на тази дизайнерска колекция?  

 

Анкета

Да или Не на поредната авторска колекция обувки на Дженифър Лопес?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.