Следва

Страничните ефекти от ваксината срещу COVID-19 са по-силни при жените, ето защо

Тоалетите на Лейди Гага от снимките на House of Gucci - има такъв моден Олимп

През ноември 2021 г. излиза филмът, режисьор е Ридли Скот, а темата -  падението на династията Гучи

Celebrities преди 3 години

Сюжетът се върти около реалната история за убийството на внука на основателя на италианската модна къща Gucci, застрелян през 1995 г. от наемник, по поръчка на бившата госпожа Гучи - Патриция Реджани (Четете още: Съпругата на Gucci и наемният убиец, най-мрачната история в света на модата). В лентата, екранизация на бестселъра на Сара Гей Фордън, House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, участват Лейди Гага и Адам Драйвър, наред с останалите (Четете още: Всичко, което знаем за филма House of Gucci c Лейди Гага и Адам Драйвър). Миналия месец в Италия започнаха снимките на House of Gucci, обещанието за гигантски спектакъл е налице, а от пиршеството на сценични тоалети направо хвръкват шапки. Лейди Гага играе бившата съпруга на Маурицио Гучи, съответно на първообраза, актрисата е бляскава, "пипната по конец" стилистично, изключително ефектна в класните си тоалети. Както по време на снимките, така и в реалния си живот на звезда от гигантска величина.  


Лейди Гага в палто Max Mara

Гага е толкова вживяна в ролята на Патриция Реджани, че дори собственият й ежедневен стил търпи забележими промени откакто снимките са в ход. Първият ансамбъл, в който видяхме Гага на публично място, успоредно на снимачния процес, но не част от него, бе дълга рокля от копринено ламе с леопардов принт от модна къща Селин, която актрисата съчетава с черни обувки и строга синя чанта. Тук е моментът да припомним, че за ролята си на италианската отмъстителка Лейди се превърна в ефектна брюнетка, съответно прическата й, както се вижда от кадрите, уловени от папараци в Рим, актрисата носи прибрана в елегантен кок тъмна коса и слънчеви очила. За следващата си поява, Гага избира бежово камилско палто с колан и дълбоки цепки на ръкавите. Актрисата допълва тоалета от колекцията на Max Mara Пролет/Лято 2021 г. с обемна чанта Celine, обувки в стил Мери Джейн и бели ръкавици за нотка ретро блясък.


Лейди Гага в рокля на Celine

За личната си колекция Гага избира и снежнобял костюм Max Mara, състоящ се от елегантно сако и широки панталони с басти. Актрисата носи ансамбъла, съчетан с боди Волфорд, черни платформи Pleaser и бяла чанта Valentino. За да завърши визията, Гага оформя косата си в стила на бляскавата бизнес дама от периода.


Лейди Гага в костюм на Max Mara

Нещата са също толкова интересни и на самата снимачна площадка. Актрисата сподели снимка с Адам Драйвър в профила си в Instagram - в заснежените планини на Gressoney-Saint-Jean в Италия, двойката позира в характерния за 1980-те стайлинг, безкрайно луксозен, разбира се. Гага носи черно поло, спортни панталони, привличащ вниманието колан и много перлени и златни бижута, а на главата си - перфектна бяла кожена шапка.

За стила на „черната вдовица“, както е наричана ​​Патриция Реджани, на снимачната площадка отговаря костюм-дизайнерът Джанти Йейтс. В очите на стилиста образът на светската лъвица е по-спокоен, отколкото е в действителност. И така, в рамките на заснетото, виждаме Гага в елегантна рокля на Макс Мара с полка-дот щампа и бежови обувки на ток; тренчкот от Burberry и копринен шал Gucci; дискретна черна рокля; няколко вида кожи, както и изобилие от всички видове едри бижута. Всички тоалети на Лейди Гага като бившата госпожа Маурицио Гучи, които "напуснаха" по един или друг начин течащите в момента снимки, за да ги видим и да им се порадваме, са надолу:

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.