Следва

Кой как избра да се рекламира: Уилоу Смит за SS21 кампанията на Onitsuka Tiger

Много КРАСИВА... първата плажна колекция на The Attico

Страшно красива интерпретация на Лято... 

 

All fashion преди 3 години

"Морето е любимата ни стихия. Ние вярваме, че лятото е много особен момент в живота: изгубване в природата, реално и осезаемо, което подчинява на себе си и тялото и душата, и всичко в нас се трансформира в едно тотално чувство на спокойствие и благополучие", споделят по повод колекцията си от бански (тя е първа за бранда, междувпрочем, ако не броим съвместната им капсулна колекция с Eres, и бележи разрастването на гамата модни артикули, наред с божествените пътни чанти и куфари, освен добре познатите дрехи, обувки и чанти) основателките на марката The Attico - Джорджа Тордини (Четете още: Джорджа Тордини - моден блиц с една блестяща италианка) и Джилда Амброзио (Четете още: Щрак, fashion на портрет: Джилда Амброзио).

Много ни допада стиловата интерпретация на рекламните кадри - изящно, сякаш през бленда от нега и умиротворение, всичко това върху божествени тела... Познавайки почерка на двете стилни дами, предимно от Инстаграм профилите им, но и много отпреди, защото и двете са бивши блогърки с голямо модно влияние от над 15 години, ни прави впечатление доста разточителният каталог на банските - да речем, два пъти повече рекламни кадри, отколкото в обичайните рекламни кампании на големите фирми (за справка - новата кампания на Loius Vuitton с Леа Сейду), факт, който като цяло изненадва, защото маниерът и на двете дами е доста лаконичен. Всъщност това има своето обяснения - нека, който има резерви към морето и отдиха на неговия бряг, пръв вдигне ръка. Страстта към Рая, наречен море, или ако не може, нека е поне басейн, е напълно оправдана, а чувственият лукбук, подготвен за премиерата на тази колекция отлично му подхожда. Снимките са правени в Кейптаун, а изключително симпатичното, леко ретро звучене на моделите, с все кройките и принтовете им, ни нашепва, не, а ни крещи: Искаме тези бански! 

Имаме интензивен цвят, блестящи метализирани тъкани, графични прорези, кроп-топове и намек за зебра - главните кодове на The Attico са тук. Рошавите коси, капките по кожата и притворените клепки над полуотворени устни довършват цялото. Много красиво!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.