„Изчезващите крале – лъвовете на Намиб“ - в най-старата пустиня на света по VIASAT NATURE

„Изчезващите крале – лъвовете на Намиб“ - в най-старата пустиня на света по VIASAT NATURE

Не пропускайте от 3 април да се присъедините към Viasat Nature, за да проследите съдбата на лъвовета в пустинята на Намибия.

„Изчезващите крале – лъвовете на Намиб“ - в две части - дебютира в събота, 3 април, и неделя, 4 април, от 14:30 часа с повторение в същите дни от 20:45 часа.

Една стара лъвица и двете й дъщери са ключът към бъдещето на пустинните лъвове: преди две години те раждат общо пет мъжки лъвчета и въпреки трудните условия в пустинята и това, че мъжкиje на прайда им са изчезнали, успяват да отгледат малките. Сега, обаче, идва време „петимата мускетари“ да продължат сами.

Уловени интимни моменти с лъвовете, някога смятани за изчезнали. Алфа мъжкарят на прайда, старата лъвица, дъщерите й и техните много специални момчета ще разкажат история за изумително, драматично и емоционално пътуване през пустинята на контрастите.
Сега можем да наблюдаваме за продължителен период от време тайния живот на пустинните лъвове в екстремните условия на този епичен пейзаж. Те се скитат по величествени пясъчни дюни и безкрайни равнини от чакъл, понякога чак до брега със скелетите.Открийте този изключителен хищник в една от най-изолирани обасти на планетата: място на трудности, постоянен глад, безкрайна жажда и неизбежно страдание – тук петте млади лъва трябва да превземат Намиб и да основат собственото си кралство. Пътят към съзряването в най-старата пустиня на света никак не е лесен…

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.