Следва

Fashion Starter: сър Елтън Джон, Exquisite десерт!

Да или Не: на Иса Болдър сандало-ботите

Isa Boulder е сравнително ново име в дизайнерските онлайн бутици

All fashion преди 3 години

Кратка справка показва, че марката представлява екологично ориентирана индонезийска компания за дамска мода, с фокус върху индивидуалността и персоналния подход в обличането. И в обуването, както става ясно от чифта, главен герой в днешното ни питане Да или Не.

Именуван Gaiter Heels, той е зверски интересен, и само можем да съжаляваме, че от лондонския онлайн магазин за топ мода LN-CC не си си направили труда да го обуят върху краката на някоя от манекенките.

Изработен от плетен текстил от акрил и еластан, в особено, но приятно особено, ръждиво, чифтът има внушението на чорап, сандал, ботуш, елегантна обувка и терлик - всичко това едновременно.

Лично ние, с развинтените си модни фантазии, си представяме, че сандалите (спираме се на това определение, предвид предстоящия сезон) вероятно ще изглеждат великолепно на крака, ще импонират особено много на богата макси лятна рокля в цвят и с волани, и че всъщност няма да оставят наистина никого безразличен.

Отделна тема е колко време ще се инвестира при всяко обуване, въпреки че имаме опит с Tabi на Margiela, при които няма никакъв проблем с уцелването на пръстите. Все пак, обаче, тук имаме наглезенник плюс пет пръста за налучкване, така че остава да се надяваме, че материята е достатъчно мека и еластична, за да става упражнението лесно.

В момента с 10% пролетна отстъпка, те са тук, а ние веднага молим за глас в подкрепа или обратното - в анкетата.

Анкета

За 520 лева без доставката, искаме ли тези сандали?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.