Следва

Всичко, което трябва да знаем за “джек“ лечението или как да нямаме двойна брадичка

ЧРД 53, Селин Дион!

Днес тя става на 53. Честитим празника и се покланяме - на таланта, характера и стила на тази изключителна жена! 

Celebrities преди 2 години

През 2017 г. канадката, която преживя много трудни моменти след загубата на съпруга си и дълго време съзнателно избягваше всяка публичност, взриви социалните мрежи с неочаквано ярки демонстрации на стил. Тя сякаш се превърна в ходещ ексеприментатор на къде каквато по-шантава модна танденция има, но като цяло, връщането й под светлините на обществения интерес се случи с апломб, който ние превеждаме като реверанс към Модата.  

В секси рокля на Александър Вотие, в романтична феерия на Валентино, в психеделични фантазии от Ричард Куин или смела асиметрия от Ксения Шнайдер, Селин Дион няма абсолютно никакъв страх от експерименти. Тя обожава да гази модната почва, доказвайки още веднъж, че всички ограничения са в главите ни. В тези бурни времена нейният подход към живота е възхитителен и вдъхновяващ. Честит рожден ден, Селин!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.