Тренираме крака с Холи Бери, готиния й треньор и безплатно work out приложение

Тренираме крака с Холи Бери, готиния й треньор и безплатно work out приложение

О, бейби, тези крака! 

Холи Бери е една от най-стегнатите знаменитости в Холивуд и нагледното доказателство, че тренировките не трябва да стават по-малко интензивни с годините. Всъщност дългогодишният й треньор, Питър Лий Томас, е "абсолютно шокиран“, когато за пръв път научава възрастта на Бери (54), което буквално е всичко, което искаме и ние. Той казва, че "тя е дисциплинирана и атлетична колкото 25-годишен човек.“ Двамата си прехвърлят като топка комплименти, защото Холи пък приписва цялото си физическо съвършенство на Томас, който прави спорта забавление, което е "тайното му оръжие"...

За късмет, фит дуото решава да предаде магията на хубавото тяло на всички нас. Вълшебната им пръчица се каззва "rē • spin", платформа за здраве и уелнес, която включва линия от достъпни фитнес продукти, които можем да използваме "по всяко време и навсякъде“. Бери казва, че целта им е "да покажат, че не се нуждаем от членство във фитнес, за да сме здрави и в добра форма.“ Сайтът стартира точно преди пандемията - и с добра причина. За да продължи доброто развитие на нещата, наскоро те обявяват партньорство между rē • spin и приложението FitOn, безплатна платформа за фитнес с тренировки, ръководени от треньори на знаменитости.

"Обичам разнообразието на приложението, както заради всички треньори, така и заради разнообразието от налични тренировки. Хората могат да се ползват с всичко - от кардио до упражнения за корем, бойни изкуства, тренировки за мобилност и HIIT упражнения", казва Холи Бери пред InStyle. И така, накратко: Вече можем да тренираме безплатно с нея у дома. Ето какво още каза готината мацка пред колегите от InStyle. 

I.S: Ако можем да си купим само едно нещо от вашата линия, кое да е то и защо?
Х.Б.:
Ластикът за full-body тренировки rē • spin. Използвам го при почти всяка тренировка и ми помага да придобия сериозна сила. Заповядайте на тренировка във FitOn и ще го видите в действие!

I.S: Знаем, че тренировъчната ти програма е страшно разнообразна и си много фокусирана върху изграждането на силно тяло. Разкажи ни как изглежда една типична седмица в тренировки за теб в момента, сама или с треньора си?
Х.Б.
: Всичко варира! През последните няколко години преминах от тренировки за "Джон Уик 3" към предстоящия ми филмов и режисьорски дебют BRUISED. В някои дни работя за сила и кардио, а други правя само йога и стречинг. Преди правех няколкочасови тренировки по бойни изкуства всеки ден. За мен е важно да не пренапрягам тялото си. Взимането на студени и горещи душове е много добър ритуал за възстановяване. 

I.S: Промени ли се подходът ти към здравето и уелнес рутината през последната година? Има ли нещо ново, което опитахте и заобичахте по време на карантината, независимо дали става въпрос за нов тип упражнения или за нов уелнес продукт?
Х.Б.: 
Като малка бях гимнастичка и съм силно физически активна от млада възраст. На 22 години бях диагностицирана с диабет и за мен стана критично важно да управлявам умно храненето и диетата си. Това наистина промени живота ми и ме научи колко ценно е тялото. По време на карантината се фокусирах много върху грижата за себе си и започнах да тренирам у дома, поради което партньорството на FitOn и rē • spin е толкова подходящо. Една от любимите ми тренировки в приложението е rē • spin Plyo."

I.S: Как знаеш какво да приоритетизираш, що се отнася до психичното здраве по време на Covid? Какви self care ритуали помагат за справянето със стреса?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.