Advertisement
 
Прискача ни се в розов суичър и Chanel Rouge Coco Bloom на устните: разкошната кампания с Лили-Роуз Деп

Прискача ни се в розов суичър и Chanel Rouge Coco Bloom на устните: разкошната кампания с Лили-Роуз Деп

Най-важната бюти премиера на Chanel тази пролет е червилото Rouge Coco Bloom, овлажняващ стик с ефект на допълнителен обем, патентована формула, гаранция за интензивен цвят, блясък и дълготрайност. 

Това специално ново червило има свръхестествени способности: нанася се с едно движение, след което пигментът се втвърдява, а текстурата сияе, лакирано-блестяща.

Всичко гореописано става възможно, благодарение на високата концентрация на пигменти и мощния филмообразуващ фиксиращ компонент. Обещават ни, че цветът ще се задържи на устните 8 часа, а блестящите хидратиращи масла ще преобразуват светлината, допринасяйки за обемен ефект също в течение на цели 8 часа. В състава е наличен комплекс Hydraboost, който включва три восъка от растителен поризход (мимоза, жожоба и слънчоглед) и създава усещането за комфорт и влажност. 


„Исках да бъда като мама“: щастливото детство на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп


В линията има 20 оттенъка. Лице на колекцията е Лили-Роуз Деп. В едното от двете промо-видеа на Chanel тя влиза в лабораторията на Модната къща и с ръцете си смесва пигменти и база, за да създаде точно този цвят, който изобилства от влажен блясък и стои на тена й жестоко. А в другото видео, по-горе, направо се чудим да се смеем ли, да подскачаме ли, да хукнем към първата парфюмерия да си набавим стикче или да се обзаведем с нова розова блуза... Thank you for the mood, Chanel! (Четете още: "Chanel с бюти приложение: Как идеално да match-нем червилото и аутфита")

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.