Следва

Архиепископът на Кентърбъри: "Не е вярно, че Хари и Меган са се оженили преди официалната церемония"

Да си хванеш милиардер. Може, но трябва да ти е заложено от звездите?

Жените, които ожениха за себе си чешките милиардери

Celebrities преди 2 години

Общоизвестно е, че зодията ни формира основно нашия характер и влияе на поведението ни. Някои астролози препоръчват да изберете подходящия за вас партньор според зодията му (Четете още: Синастрията - общ поглед върху индикаторите за любов и омраза в астрологията). Факт е, че жените от зодиите Стрелец и Риби имат подчертан късмет при попадането си на милиардери, защото именно те са успели да хванат шест от десетте най-богати чешки мъже. А каква е връзката между Близнаците Моника Бабишова и американския президент Доналд Тръмп? Разказваме надолу!

Стрелци, благословени с късмет

Жените под този знак често са весели идеалисти. Те обичат приятелските отношения между хората и са пълни с разбиране. Освен това са много спортни. Търсят ли това заможните мъже в една жена? Третият най-богат човек в Чешката република, Даниел Кржетински (роден на 9 юли 1975 г.), го прави със сигурност! Активите му са на стойност 78 милиарда CZK, а от 2017 г. той е партньор на 21-годишната състезателка по скачане и дъщеря на най-богатия чех, който за съжаление загина пред дни в катастрофа с хеликоптер - Петр Келнер, а именно Анна Келнерова (родена на 26 ноември 1996 г.).


Анна Келнерова

Стрелците и Телците са настроени на обвързване за цял живот

Ярмила Баудишова (27 ноември 1959 г.) също е родена под огнения знак на Стрелец, тя е партньорката в живота на шестия най-богат човек в Чешката република и основател на Avast, Павел Баудиш (роден на 15 май 1960 г.). Неговите активи са около 51 милиарда CZK или около 3 милиарда евро. Той е роден под знака на Телец, дългогодишният им брак и две деца само потвърждават, че Стрелец и Телец работят чудесно заедно. Началото може да бъде малко сложно, но когато се разберат какво искат от живота, двата знака формират непобедим екип.


Ярмила Баудишова

Вторият непобедим отбор на Стрелец и Телец е двойката Тикач. Стрелецът Ивана (родена на 9 декември 1967 г.) и Павел (роден на 15 май 1964 г.), роден под знака на Телец, са заедно от доста време. Срещат се преди трийсет години и, въпреки че Павел Тикач е на седмо място в класацията на най-богатите чехи (32 милиарда CZK), жена му не е класическият аксесоар за предприемач. Тя има собствена фирма за разработчици, а миналата година тя и съпругът й основаха неправителствената организация ЖЕНИ ЗА ЖЕНИ.

Освен това е доста оживено в дома им. Ивана има две деца от Павел Тикач, но двойката има още шест деца от предишните си бракове. Т.е. те общо отглеждат осем деца, които в момента живеят успоредно в Прага и Швейцария.


Ивана Тикач

Рибите знаят как да плуват в дълбоките води

Дамите, родени под водния знак, са много нежни и женствени. Но първото впечатление е малко подвеждащо! Рибите са склонни да бъдат силни жени, които знаят какво искат. Това се потвърждава и от Милада Кучерова (родена на 18 март 1954 г.), която се омъжва за Едуард Кучера (роден на 11 януари 1953 г.). Козирог, в момента осмият най-богат чех. Как всъщност се постига хармонията между тези два знака? Рибите и Козирогът се разбират перфектно на духовно ниво и имат взаимен консенсус около мненията и темперамента си.


Либуша Томолова, Ярмила Баудишова, Милада Куцерова

Рибите Елишка Доспивова (родена на 15 март 1977 г.), бившата съпруга на деветия най-богат чех Марек Доспива (родена на 18 юли 1969 г., със собственост за 25,3 млрд. CZK) също може да плува като риба в езерце. Двойката се развежда през 2016-та, но фактите са си факти. В ежедневието си Рибите и Ракът може да са малко поизгубени, но и двамата са много сърдечни и лесно се влияят от емоции. Може би това е струвало на бившата двойка, която има две дъщери заедно, брака?


Елишка Доспивова

Риби и Скорпион: Перфектната комбинация за любов

Първата вице мис на Чешката република през 2009 г. Зузана Пътнарова (родена на 28 февруари 1986 г.) несъмнено е нежна и женствена, и е дългогодишен партньор на бизнесмена Душан Куновски (роден на 22 ноември 1971 г.), десетият най-богат чех с активи на стойност 20,7 милиарда CZK, роден под знака на Скорпион. Съвършена хармония - Рибите и Скорпионът са една от най-добрите комбинации за любов и партньорство. И двамата са родени като водни знаци, което означава, че са много емоционално настроени.


Зузана Путнарова

Адаптивните Близнаци

Моника Бабишова (родена на 14 юни 1974 г.) е омъжена за министър-председателя на Чехия и четвърти по богатство чех Андрей Бабиш (2 септември 1954 г., с активи на стойност 74 млрд. CZK) от 2017 г. Жената Близнаци крие в себе си няколко личности, едната по-интересна от другата. Тя е креативна, приятелска, отворена и весела. До Андрей Бабиш, който е под знака на Дева, тя има чувството за принадлежност. Когато свикнат с факта, че единият е мечтател, а другият - прагматик, двата знака се разбират много добре. Девата внася солидната база в отношенията, нещо, което непостоянните Близнаци ценят много. 


Моника Бабишова


Истории от живота: Моника Бабиш


Бабишова е родена в същия ден като Тръмп

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е роден на 14 юни. За разлика от Моника обаче, няколко години по-рано, по-точно през 1946 г. Мъжете Близнаци са силни и имат поразителна личност. Съпругата му Мелания (родена на 26 април 1970 г.) е под знака на Телец. Тази комбинация е донякъде необичайна, защото всеки от тях има различен темперамент, но, свиквайки с тези малки различия, ги очаква пълноценна любовна връзка. В случая със сем. Тръмп това изглежда се сбъдна - Мелания и Доналд са женени повече от 15 години.

Девите са педантични и търпеливи

Радован Витек (роден на 22 януари 1971 г.) се среща с втората си съпруга Мария (родена на 16 септември 1976 г.), която е под знака на Дева, преди единадесет години на рожден ден на добър приятел. Смята се, че магнатът на недвижими имоти и вторият най-богат чех с активи от 86 милиарда CZK е пленил партньорката си с голямата си харизма. Двойката отглежда заедно 3 деца - две дъщери и син.

Мъжете под знака на Водолей, включително Витек, освен всичко друго, имат голямо въображение и са склонни да бъдат спонтанни. Те имат страхотни идеи и достатъчно смелост, за да се опитат да правят нещата по различен и максимално добър начин. Това би завладяло почти всяка жена, не само Дева.


Радован Витек и Мария Витек, 2009г.

Най-богатият чех бе влюбен в Рак

Сърцето на най-богатия човек в Чешката република, Петр Келнер (Телец, роден на 20 май 1964 г.), е пленено от Рака Рената Келнерова (4 юли 1967 г.). Състоянието му се изчисляваше преживе на 17.5 милиарда долара, много преди всички останали негови "колеги", изброени по-горе. Да си партньор на човек с подобен размах със сигурност не е било лека задача за дискретната Рената. 


Петр Келнер

Жените Рак обаче са много емоционално настроени и поставят семейството си на първо място. Това може да бъде потвърдено от дъщеря им Анна (между другото, сведенията относно децата на двойката са разнопосочни - според едни, покойният Петр и Рената имат четири деца, а според други - едно единствено дете - дъщерята Анна). Звездите категорично са много благосклонни към комбинацията Телец - Рак. Раците много добре допълват Телците. И двамата са страстни и надеждни в любовта. Жалко за загубата на 56-годишния Келнер, дано вдовицата му превъзмогне трагедията, но като знаем колко чувствителен е Рака, смятаме, че животът на дамата никога няма да е същият. 

Искри прехвърчат между Овен и Риби

Съпругата на петия най-богат чех Карел Комарек (роден на 15 март 1969 г., с активи на стойност 71 милиарда CZK), Штепанка (родена на 22 март 1976 г.), също е много успешна жена. Списание Forbes я класира сред 40-те най-влиятелни жени в Чешката република, така че дамата импонира отлично на предприемчивата си половинка. Имат две общи деца, отделно Карел Комарек има още две от предишен брак.


Щепанка и Карел Комарек

Жената, родена под знака на Овена, е силна и енергична. Тя изказва мислите си свободно, подкрепя идеалите си и има нужда да се утвърди. Партньор от знака Риби е изключително  обещаващ за нея, според звездите. Те изглеждат очарователно заедно и си влияят взаимно с идеалите си, и на двамата е важно да вярват силно в нещо и да са здраво вкопчени в живота. 

Няма нужда да се отчайвате, любовта вероятно ще намери пътя си до вас въпреки капризите на звездите. За да бъдете щастливи, съпругът ви не е задължително да е милиардер. Въпреки това стискаме палци за жените на най-богатите чешки мъже, защото подозираме, че невинаги е толкова просто и безгрижно, колкото може да изглежда на пръв поглед.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.