Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 2 години

Пролетта е почти в разгара си, сезонът на Овните - също; време е да правим смели ходове! Да утвърждаваме себе си, да се сбогуваме със задръжките. Комуникационната планета Меркурий се присъединява към останалите планети, позиционирани в знака на Овена на 3-ти, допълнително усилвайки огнената енергия. Какво значи това? Искаме това, което искаме, когато и където го поискаме!

Новолунието в Овен пристига на 11-и и е идеален момент да заявим гордо намеренията си, без да се притесняваме за чувствата на някой друг и без да сме особено тактични.

Желанието за комфорт ще вземе превес на 14-и, когато любовната планета Венера навлиза в един от собствените си знаци - Телец. Последният път, когато Венера премина през фиксирания земен знак, беше през онези първи дни на карантината миналата година. Спомняте ли си многото хапване, безкрайните нощи с Netflix и стотиците хидратиращи маски за лице? Когато всичко това все още изглеждаше уютно и забавно? Може би тази година можем да изпитаме някои от тези прекрасни вибрации, но извън домовете си. И Меркурий, и Слънцето влизат в Телец на 19-ти, като започва сезонът на Телците, който, признаваме, очакваме с вълнение.

Месецът ще завърши с по-тежка енергия, защото екшън планетата Марс оставя знака на бъбривите Близнаци и влиза в чувствителния Рак на 23 април. Под това влияние сме склонни да влизаме във всеки конфликт, слагайки всичко на сърце, така че е добре да се приготвим за сълзливости.

Пълнолунието в Скорпион на 26-ти този месец спасява положението (представяте ли си?! Скорпион да носи лекота?!), защото ще изчисти всяко наше дълготрайно недоволство и ще балансира трудностите от транзита на Марс.

Хороскоп

Още от Astro