Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 2 години

Този месец ви очакват удоволствия, тъй като Слънцето и Венера във вашия знак и подчертават всичко положително в живота ви. Бъбривият Меркурий се присъединява към тях на 3 април и ще имате точните думи и мнение по всеки въпрос, отговарящи на вашите амбиции и идеи.

Следващите седмици ще искрят от искреност. Новолунието във вашия знак на 11-ти този месец ще бъде ключът към една вълнуваща и положителна астрологична година. Това е моментът да определите намеренията си и да запишете целите си, защото сега се проправя пътят за тяхното реализиране.

Марс, вашата лична планета, е в Близнаци до 23 април, така че лесно ще можете да впечатлите другите с брилянтния си говор и остроумни закачки. Но тъй като процъфтявате в нови ситуации и начинания, вашите действия ще говорят по-силно от всички думи. Другите ще ви възприемат като някой, който е готов да рискува, за да постигне велики неща - това ще ви хареса!

Когато сладката Венера се премести в земния Телец на 14-ти, това е възможност да излезете от главата си и в синхрон с тялото си. Ако сте влагали много умствена енергия, отделете време да се отпуснете, отидете на масаж, разходете се сред природата и се заземете.

Слънцето навлиза в Телец на 19 април и носи възможност да надграждате и развивате идеите си. Ако сте направили основния си план, тази следваща зодиакална фаза ще бъде полезна.

Динамичният Марс се премества в Рак на 23-ти, където ще престои шест седмици, така че през това време може да се занимавате с домашни и семейни въпроси, да защитавате и възпитавате близките си.

И накрая, Пълнолунието в Скорпион на 26 април ще презареди вашите желания и ще ви "овласти" със специална магия. Тази мощна лунна фаза има и опасна страна, така че се опитайте да не реагирате прекалено, ако се озовете в някаква драма.

Хороскоп

Още от Astro