Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 2 години

Първите три седмици на този месец ще са вдъхновяващи! Независимо дали искате да боядисате стените си в свеж цвят или изцяло да смените стила си, ще бъдете нетърпеливи да продължавате напред. И ако имате нужда от малко помощ, има безброй уебсайтове с вълнуващи идеи, които ще ви бъдат дадени съвсем безплатно. Препоръчваме да събирате всичките си идеи и желания в дневник или Pintrest Board. 

Новолунието в Овен на 11 април е подходящо време за започване на нови неща. Първо влезте в режим на отхвърляне, отказване и разрушаване на старото, след това преминете към леките и приятни задачи. А между другото - искате ли домашен любимец? Поставете това предложение на членовете на семейството сега и вижте какво мислят те. Времето е подходящо за емоционално обвързване с животно. 

Прекрасната Венера се вписва във вашия 5-ти дом на 14-ти, което означава, че е време да се отдадете на удоволствията от живота. Какво най-много ви харесва да правите? Каквото и да е, потопете се и го изживейте с всичките си сетива.

Фокусът ще се измести върху нужда от почивка и спокойствие, защото комуникативният Меркурий и лъчистото Слънце се преместват ръка за ръка в Телец на 19 април. Това може да е динамично време,в което да се възползвате от популяризирането на своите умения и таланти, независимо дали са свързани с изкуството, занаяти, музика или предприемачество. Каквото и да е, сега е моментът да уведомите всички какво можете да направите, защото отговорът може да бъде много, много значим. И после да си починете. 

Връзките в живота ви ще да станат по-бурни, когато мощният Марс се премести в Рак на 23 април. Това е възможност да изчистите въздуха, което няма да е толкова лесно, колкото би трябвало, защото някой няма да е готов да бъде честен с вас.

И накрая на месеца идва мощното Пълнолуние в интензивния Скорпион, което ще подчертае разцъфтяваща връзка.

Хороскоп

Още от Astro