Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Докато отрезвяващият Сатурн и веселият Юпитер продължават да се движат през вашия знак и да ви носят вдъхновение, идва април и особената енергия на астро събитията. Каквото и да се надявате да постигнете, имате всичко необходимо, за да се справите добре. И с положителен акцент върху работата в група, комуникацията и разпространението на вашето послание към света. Сега е момент, в който можете да процъфтите. Комуникативният Меркурий се премества в Овен на 3 април и това също ще ви подтикне да учите, да се свързвате с хора, да пишете и предавате на другите знания и умения. 

Новолунието в Овен на 11-ти може да бъде чудесно за стартиране на маркетинг дейности, блог, уебсайт, работа по продукт или бизнес идея. Започнете сега, докато луната расте, за да черпите енергия от нея.

На 14-ти април започва нежен транзит, а именно - на сладката Венера, която се мести в Телец, последната от Меркурий и Слънцето на 19-ти. Ако сте били заети, тогава следващите седмици предлагат шанс за почивка и презареждане. От това дълбокото субективно състояние, в което сте, вашата гледна точка за ключовите проблеми в живота може да се промени сериозно. 

Огненият Марс се придвижва към знака на Рака и вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и рутината, на 23 април, така че е време да разгледате отблизо как се развива животът ви. Какви малки промени можете да направите, за да изместите нещата в посоката, в която искате да вървите? Малките корекции ще работят по-добре от грандиозните промени, защото ще бъдете по-склонни да се придържате към тях.

И черешката на тортата през април (на 26-ти) е мощното Пълнолуние в Скорпион и вашия 11-ти дом, дома на целите и кариерата, което ще ви постави в центъра на вниманието. Избягвайте да реагирате прекалено, защото другите ще забележат. Действайте почтено и ще бъдете възнаградени.

Хороскоп

Още от Astro