Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

С настъпването на април ставате напълно готови да общувате с другите за работа, удоволствие и романтика. Управляващият ви Меркурий се присъединява към Слънцето и Венера в знака на Овена, така че определено ще се възползвате от създаването на ценни нови връзки. Възможностите в живота ви ще стават все повече и вратите пред вас ще се отварят с лекота.

Новолуние в Овен на 11 април прави средата на месеца чудесно време за всяко ново начало и шанс да се проучи потенциалът за сбъдване на една дългосрочна мечта. Тъй като това Новолуние се случва във вашия 11-ти дом, дома на социалните връзки, ще сте готови да създадете ценни такива, да се движите в нови кръгове или да постигнете нещо голямо.

Прекрасната Венера се премества в Телец на 14-ти, така че е време да насочите вниманието към себе си. Ако в живота ви има проблеми, които ви карат да се чувствате виновни или да се отнасяте зле със себе си, разговорът с учител или специалист в областта ще помогне да преодолеете това.

На 19 април Слънцето и Меркурий се преместват в Телец. Това означава, че през следващите седмици космосът ви насърчава да изхвърлите всеки емоционален багаж. Онези проблеми, които ви влачат надолу, няма да се мотаят вечно тук, нали? Това е вашият шанс да сложите край и да се освободите от тях завинаги.

Динамичният Марс се премества в Рак и с влияние към 2-ия ви дом, дома на финансите, на 23-ти, насърчавайки ви да проявявате активност по всички спешни формални въпроси.

И накрая идва Пълнолунието в Скорпион на  26 април. Ако се чувствате претоварени от графика си, тази лунна фаза ще ви вдъхнови да отхвърлите всичко, което не работи за вас.

Хороскоп

Още от Astro