Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Време е да се потопите в дълбокото, Деви, да пуснете всичко, което вече не ви служи, и да се приготвите за ново начало. Нещата, от които се откажете сега, особено тези, които пречат на вашия напредък, могат да отворят врата за вълнуващи нови случвания.

Ако имате разговори за провеждане, сега е чудесен момент да премахнете проблемите от плещите си и да ги разрешите окончателно, защото Слънцето и хармоничната Венера проправят път за някои лечебни дискусии. Хирон също се присъединява, което прави сигурно едно нещо - имате желание за по-добра енергия. 

Новолунието в Овен на 11 април дава възможност да започнете нова фаза. Раздвижете се - буквално и метафорично - сега и ще бъдете отнесени до онази дестинация, която така силно копнеете.

Фокусът постепенно се измества към енергията на Телеца, защото Венера се премества в земния знак на 14-ти, последвана от комуникативния Меркурий и магнетичното Слънце пет дни по-късно. Това е време, в което можете да искате повече от живота и да сте нетърпеливи да го получите. Предизвикателно е, но си заслужава. Независимо дали искате да научите език, да придобиете ново умение или да намерите нови начини да опознавате света, това е едно от най-добрите времена за стартиране на начинания. Помахайте за чао на зоната си на комфорт и поздравете новия свят, който ви очаква.

И в края на април, на 26-ти, идва Новолунието в Скорпион, осветяващо вашия 3-ти дом, домът на разговорите, мислите и интелектуалната дейност. Проблем, който сте пазили в тайна, може да излезе на бял свят. Резултатът най-вероятно ще бъде, изненада и шок от страна на някои хора, но всичко това е хубаво в дългосрочен план.

Хороскоп

Още от Astro